„Știu sigur că avem mare nevoie de asta”: Adela Popescu a dat o veste în premieră despre ea și Radu Vâlcan. Fanii nu se așteptau

Adela Popescu, dezvăluire inedită despre familia ei
„Știu sigur că avem mare nevoie de asta”: Adela Popescu a dat o veste în premieră despre ea și Radu Vâlcan. Fanii nu se așteptau

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost o mărturisire inedită despre relația lor, dar și despre cei trei copii pe care îi au împreună. Cele două vedete și-au făcut bagajele și au plecat într-o destinație exotică, lăsându-i pe cei mici acasă. Este vorba despre o premieră în familia celor doi, fiind vorba despre prima plecare fără copilași.

Adela Popescu și-a luat soțul și a plecat în vacanță fără cei mici

Celebrul cuplu a decis să plece în vacanță, însă fără cei trei copii ai lor. Este pentru prima oară când cei doi își fac o vacanță doar pentru ei, de când au devenit părinți, astfel că Adela Popescu are foarte multe emoții. Plimbarea prin Croația este relaxantă pe de o parte, dar cu nenumărate gânduri acasă, pe de alta. Și cum Adela Popescu este o prezență constantă pe rețelele de socializare, ea le-a mărturisit urmăritorilor săi cum se simte și ce sentimente o încearcă, știind că cei trei copii ai săi cu Radu Vâlcan sunt departe de ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„Treaba e așa. Mâine dimineață plecăm spre Croația. Prima noastră vacanță cu barca. Prima noastră vacanță fără copii. Prima noapte în care nu sar în sus că plec în vacanță. Fir-ar a naibii de treabă! Sunt leșinată după ăștia mici, încă mă simt legată ombilical de ei”, a scris Adela Popescu pe rețeaua de socializare.

În același timp, nu poate nici să nu fie recunoscătoare faptului că în sfârșit este doar ea cu soțul ei, departe de stresul de acasă. Văzându-se, în sfârșit, singuri, cei doi nu s-au abținut din a-și face declarații de dragoste. Totuși, cei doi nu au plecat chiar singuri, ci alături d eun alt cuplu celebru, Irina și Răzvan Fodor.

„Știu sigur că avem mare nevoie de asta și eu și Radu și mărturisesc că șapte zile pe barcă cu Fodorii e ceva la care visez demult, cu toate astea… e prima vacanță ce sper să fie atât de frumoasă încât să se trasforme în tradiție”, a mai zis actrița.

Celebrul cuplu și-a serbat mezinul înainte de concediu

Cu doar câteva zile înainte de a pleca în vacanță, Adela și Rsdu au serbat împlinirea a doi ani de viață ai mezinului familiei, Adrian. Petrecerea aniversară nu a avut loc în vreun loc extravagant, nici măcar în vreun loc de joacă, ci la Șușani, un loc foarte drag actriței. Cel mic s-a bucurat de eveniment, alături de familie și cei dragi.

„În sfârșit, a recunoscut și soțul că e frumos la Șușani. Nu vă așteptați să fiu mâhnită că afirmația a fost făcută abia acum după atâta amar de ani, ba chiar mi se pare un gest cu atât mai frumos că venea și când nu i se părea, doar așa, vezi Doamne, de dragul meu. Și al cartofilor mamei, a vinului tatei, a glumelor unchilor, a grătarului cu pui de țară. Nuuuu, el venea de dragul meu. În imagini vedeți petrecerea de doi ani a lui Adrian, plimbările noastre zilnice pe deal, prunele acrișoare, meniul zilnic, cafeluța cu lămâie etc”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Vedeta nu se ferește să și râdă, uneori, pe seama soțului și tatălui copiilor săi, spre amuzamentul internauților care o urmăresc cu interes.

„Îl văd în fiecare băiat de-ai noștri: în tandrețea lui Andrei, în căpoșenia lui Alexandru și în nervii lui Adrian. L-am multiplicat de trei ori. Ce-o fi fost în capul meu?”, a glumit Adela Popescu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *