Suma exorbitantă care i s-a propus lui Dan Negru să filmeze Revelion 2024. Cine i-a făcut oferta, surpriză mare

Iată ce răspuns a oferit prezentatorul.
Suma exorbitantă care i s-a propus lui Dan Negru să filmeze Revelion 2024. Cine i-a făcut oferta, surpriză mare

Dan Negru a primit o oferta remarcabilă. După ce a întrerupt o tradiție veche de 22 de ani, care a avut parte de audiențe remarcabile la Antena 1. Ei bine, prezentatorul de la Kanal D a primit recent o ofertă extraordinară pentru a fi gazda evenimentului în noaptea de Revelion. Iată mai multe detalii despre această propunere.

Prezentatorul renunțase la edițiile de Revelion

După ce s-a alăturat echipei de la Kanal D, Dan Negru a renunțat la tradiția sa de a prezenta Revelioane, încheind astfel o serie impresionantă de 22 de ediții de Revelion găzduite la Antena 1, unde a cunoscut un succes de necontestat în privința audiențelor.

Suma exorbitantă care i s-a propus lui Dan Negru să filmeze Revelion 2024
Dan Negru

A făcut tranziția către emisiuni cu teme culturale precum „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”. Însă, cu toate acestea, ofertele pentru a-l vedea din nou la TV de Anul Nou curg în continuare, deoarece publicul dorește cu ardoare revenirea sa în postura de prezentator.

Citește și: Dan Negru intervine în scandalul momentului. Reacție dură după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au plecat de la Antena 1

Ce ofertă a primit celebrul prezentator

Kanal D i-a făcut o propunere anul trecut pentru a continua prezentarea Revelionului, dar Dan Negru a refuzat. Cu toate acestea, acum a primit o altă propunere cu adevărat senzațională de la un organizator de evenimente care organizează Revelionul la Sala Palatului.

Suma estimată care ar putea fi strânsă este impresionantă, în jur de un milion de euro, și Dan Negru ar fi plătit cu 10% din această sumă colosală.

Vezi și: Dan Negru, apariție rară cu copiii săi. Uite ce soție frumoasă are. Detaliul care i-a impresionat pe fani

Care a fost răspunsul lui Dan Negru

Dan Negru a dat un răspuns hotărât, refuzând această ofertă de 90.000 de euro, chiar dacă i s-a dat timp să se gândească și să analizeze opțiunile.

„Regele audiențelor” a rămas ferm pe poziția sa și nu a acceptat oferta atrăgătoare. Conform surselor de la Cancan.ro, motivul refuzului său nu s-a datorat doar faptului că și-a promis anterior că nu va mai prezenta Revelioane, ci și din cauza prezenței mai multor televiziuni la eveniment, ceea ce ar fi implicat apariția sa pe mai multe posturi TV.

Te poate interesa și: Mărturisirea făcută de Dan Negru, la un an de când a plecat de la Antenă. Ce dezvăluie despre șefii Kanal D: “E o lecție”

Astfel, prezentatorul nu s-a lăsat convins și a rămas consecvent deciziei sale anterioare, afirmând că își dedică atenția exclusiv emisiunilor de cultură generală și că-și va ține cu strictețe cuvântul dat.

De asemenea, menționăm că și anul trecut patronii turci de la Kanal D, au oferit nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro pentru a-l convinge pe Dan Negru să fie gazda emisiunii de Revelion, iar răspunsul lui a fost tot unul negativ.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *