Surpriză de proporții la Antena 1. Dani Oțil s-a întors la Neatza, cum l-a așteptat Răzvan Simion în direct

Dani Oțil a revenit în platoul emisiunii Neatza
Surpriză de proporții la Antena 1. Dani Oțil s-a întors la Neatza, cum l-a așteptat Răzvan Simion în direct

Dani Oțil s-a reîntors în platoul de la Neatza. După o pauză de o lună de zile, prezentatorul tv și-a făcut apariția vineri dimineață, 20 octombrie, în emisiunea pe care o prezintă de mai bine de 12 ani, alături de Răzvan Simion.

Dani Oțil s-a întors la Neatza

Surpriză mare vineri dimineață, 20 octombrie, în emisiunea Neatza de la Antena 1! Dani Oțil a revenit în platou, după ce o lună de zile a absentat. Cum era de așteptat, colegii lui l-au așteptat așa cum se cuvine. Răzvan Simion, Ramona Olaru și Cuza i-au întins covorul roșu, la fel ca pentru vedetele de la Hollywood.

”Am muncit mult nu se vede? Voi ați mai făcut angajări? Am fost în Malta. E bine că ai unde să te întorci, cum zicea bunicul. E bine să te simți apreciat. Mă așteptam să schimbați ceva”, au fost primele cuvinte ale lui Dani Oțil.

În plus, Răzvan Simion l-a făcut pe Dani Oțil să lăcrimeze cu discursul emoționant pe care l-a avut în emisiune. Cu ochii în lacrimi, Dani s-a ridicat de pe canapea și l-a îmbrățișat pe bunul său prieten, spre uimirea celor din platou.

foto: captură Antena 1

Citește și: Noua emisiune pe care o va prezenta Dani Oțil la TV. S-a aflat totul despre planul Antenei 1

Va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Dani Oțil a filmat pentru un show de zile mari la Antena 1, un reality preluat din Israel: Power Couple. Este vorba despre un reality în care opt perechi vor fi urmărite de camerele de luat vederi, în permanență. Iubăreții trebuie să treacă prin tot felul de probe, de provocări pentru bani.

În urmă cu câteva săptămâni, Dani Oțil anunța că nu filmează în România, astfel că nu are cum să fie prezent fizic la matinalul de la Antena 1.

„Unde sunt? De ce nu apar la Neatza? Vă rog să nu mă mai întrebați unde sunt, că nici eu nu stiu unde sunt. E clar că străzile sunt înguste, au scutere, copii, casele sunt frumoase, destul de colorate… au și înghețată”, a transmis Dani Oțil printr-o postare pe Instastory.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *