Surpriză uriașă în showbizul românesc! Se căsătoresc după doar un an de relație. Vedeta tocmai a dat vestea

Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul turc

Cântăreața Otilia se pregătește de căsătorie! După o relație de un an cu iubitul ei turc, bărbatul pe care nu l-a arătat până acum în spațiul public, artista s-a logodit! Inelul cu care artista a fost cerută de soție este de-a dreptul spectaculos.

Otilia Bilionera se mărită!

Otilia a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie. Momentul a fost foarte emoționant pentru ea, iar faptul că viitorul său soț i-a îndeplinit una dintre marile sale dorințe a făcut-o să nu aibă un alt răspuns decât un „Da” foarte hotărât.

„Mă așteptam să se întâmple asta, dar nu știam că o să fie chiar de aniversarea noastră de un an. Cererea a avut loc în Turcia, locul în care ne-am cunoscut”, a declarat Otlia într-un comunicat de presă.

Artista a povestit că momentul în care a acceptat cererea iubitului său a fost perfect, nefiind mai sigură în viața ei de o decizie, după cum a notat și pe Instagram, alături de poza în care își arată inelul superb. Bijuteria cu safir și diamante care i-a fost pusă pe deget la cererea în căsătorie are o însemnătate specială pentru cântăreață. Otilia a admirat dintotdeauna inelul celebrei sultanei Hurrem, cea mai de seamă soție a sultanului Suleyman. Totuși, și-l imagina cu piatra de safir de pe inelul regretatei Prințese Diana. Iubitul ei a reușit să facă la comandă un inel care să aducă la viață visul Otiliei, combinând cele două idei într-o bijuterie spectaculoasă.

Are planuri importante pentru viitor

Otilia Bilionera a fost felicitată de comunitatea ei numeroasă de fani, postarea prin care a anunțat logodna strângând peste 11.000 de aprecieri în nici 24 de ore. Cântăreața, proaspăt logodită, și-a anunțat fanii că o să fie o perioadă foarte aglomerată pentru ea. Pe lângă concertele pe care le are, urmează și o lansare inedită, a piesei „Otro Tagro” featuring Jay Maly va fi lansată pe 24 august, melodie la care a lucrat alături de Costi Ioniță.

Între timp, însearcă să își recupereze și suma de bani de la impresarul cu care se judecă. Are și câteva probleme de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme, toate puse pe seama stresului și a oboselii excesive. Toate acestea au făcut-o să îi pară rău că este celebră. Totuși, are viața la care mulți doar visează, dar bazată pe multă muncă și sacrificii.

„Eu am muncit mult pentru succes, încă de mică. În liceu lucram la o televiziune locală, în Suceava. Eram asistentă, mai și cântam, aveam o trupă de muzică folk. Dimineața mergeam la școală, iar seara mergeam la studio, făceam și lecții de canto. Nu mi-a fost ușor, am avut multe eșecuri, până am prins cu piesa ‘Bilionera’. Nu a venit cineva și mi-a spus că mă va face cântăreață. Chiar am muncit de mică, iar părinții m-au susținut și au investit în mine. Știam că acesta va fi drumul meu, nu mi-am dorit să devin altceva. Eu știam că atunci când voi fi mare, voi deveni cântăreață internațională. Eu sunt mulțumită de ce am realizat până acum”, a declarat acum câteva luni Otilia pentru fanatik.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Insula Iubirii 2024: Cu câți bani a plătit-o Antena 1 pe Diandra
5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *