Teo Trandafir a ajuns de urgenţă la spital. Ce probleme de sănătate are vedeta

Teo Trandafir are probleme de sănătate. Îndrăgita prezentatoare a ajuns de urgență la spital.
Teo Trandafir a ajuns de urgenţă la spital. Ce probleme de sănătate are vedeta

Zilele trecute, Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Îndrăgitei prezentatoare de la Kanal D i s-a făcut rău, iar cel care i-a fost alături în permananță este nimeni altul decât Mihai Mitoșeru, noul coleg de emisiune al acesteia. Ea a povestit emoționată cât de mult a contat gestul făcut de Mitoșeru pentru ea.

Teo Trandafir a ajuns de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău

Teo Trandafir a vorbit cu lacrimi în ochi despre gestul prietenului și colegului ei de platou Mihai Mitoșeru. Prezentatoarea emisiunii Teo Show a trecut prin clipe grele în urmă cu câteva zile, atunci când a ajuns la spital cu o stare de rău accentuată.

Mihai Mitoșeru a însoțit-o pe Teo la unitatea medicală și așteptat-o pe holurile spitalului până când i-au fost făcute toate investigațiile necesare. În cele din urmă, din fericire, vedeta a primit confirmarea că este bine.

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Mihai Mitoșeru a spus că nu a făcut nimic ieșit din comun și că, de fapt, asta înseamnă o prietenie de 20 de ani.

Mihai Mitoșeru, bucuros de noua colaborare

Mihai Mitoșeru i-a luat locul lui Bursucu alături de Teo, după ce acesta din urmă a acceptat provocarea de a prezenta matinalul de pe Kanal D, acolo unde face echipă cu George Tănase și Viviana Sposub. Într-un interviu acordat recent revistei EGO, el ne-a povestit cum este să o aibă parteneră de platou pe Teo Trandafir, mai ales în contextul unei prietenii atât de strânse ca cea dintre ei.

„Este destul de simplu, mai ales când ai alături un om ca Teo Trandafir. Ne știm de mult timp și de multe ori am senzația că vrem să spunem același lucru. Să lucrezi cu Teo este foarte ușor dacă menții un anumit standard și ești un om puternic. Este o provocare, însă una bună și frumoasă. Suntem în primul rând prieteni si apoi colegi. Dacă te simți bine în mediul unde lucrezi, lucrurile funcționează. De când am venit la Kanal D am descoperit că aici este o atmosferă frumoasă, suntem practic o familie, suntem toți prieteni. Îți faci treaba mult mai bine într-un astfel de mediu și acest lucru se vede.”, a declarat Mihai Mitoșeru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.5 174 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *