Teo Trandafir, despre despărţirea temporară dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu. ”Eu nu cred în pauze de genul acesta”

Iată ce a spus vedeta de la Kanal D2!

În emisiunea ”Follow us” de la Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat pe larg despre despărțirea temporară dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Subiectul a atras atenția publicului, mai ales datorită perspectivei oferite de Teo Trandafir, care a subliniat că nu crede în eficiența pauzelor în relații, considerând că acestea pot avea repercusiuni grave.

Teo Trandafir, despre pauza pe care au luat-o Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Teo Trandafir, care o cunoaște pe Betty Salam de când era copil, a explicat că pauza pe care a luat-o ea și partenerul ei de viață ar putea să schimbe definitiv dinamica relației lor.

”Eu nu cred în pauze de genul acesta. Dacă doi oameni locuiesc împreună și unul la un moment dat vrea un pic de distanță… tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este același cu omul care se întoarce. Ăla care așteaptă îl așteaptă pe ăla pe care îl știa, dar el nu o să mai vină vreodată la fel,” a spus Teo Trandafir.

Vedeta Kanal D a adăugat că o persoană care pleacă dintr-o relație nu se mai întoarce niciodată la fel, iar această schimbare poate fi dificilă pentru partenerul care rămâne și așteaptă. Teo Trandafir a subliniat că, deși Betty Salam încearcă să rezolve problemele, nu este sigură de ce va urma.

Ilinca Vandici: ”Speculațiile spun că negociază împăcarea”

Ilinca Vandici a adus în discuție zvonurile legate de despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu. ”Am citit acum câteva zile despre Betty Salam și Cătălin Vișănescu.

Speculațiile spun că s-au separat, că Betty ar fi plecat de acasă, că au rămas cumva să negocieze sau să vadă dacă mai există cale de împăcare,” a menționat prezentatoarea TV.

Aceasta a sugerat că există încă speranțe pentru o împăcare, dar situația rămâne incertă. Teo Trandafir a fost de acord că Betty încearcă să aplaneze situația, dar este conștientă că adaptarea constantă poate duce la tensiuni și răbufniri.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty Salam. Cei doi participă împreună la Asia Express 2024!

Betty Salam, detalii despre despărțirea de soțul ei

Betty Salam a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă, dar a subliniat că despărțirea temporară nu indică un drum spre divorț.

”Nu este vorba despre alt bărbat. Eu și Cătălin am luat o pauză pentru a ne clarifica anumite aspecte, dar nu ne îndreptăm spre un divorț,” a explicat artista.

Betty Salam a mărturisit că se confruntă cu anxietate și încearcă să țină aceste probleme departe de mariajul ei. De asemenea, a menționat că, în ciuda separării, ea și Cătălin Vișănescu își văd zilnic fiul, Matthias, și mențin o relație civilizată.

Artista beneficiază de sprijinul familiei sale, inclusiv al tatălui ei, Florin Salam, și al fratelui ei, care îi sunt aproape în aceste momente dificile. Betty Salam și-a exprimat dorința de a-și reveni și de a merge mai departe, fără ca relația cu soțul ei să aibă de suferit.

Citește și Ce relație are Teo Trandafir cu fiica ei: “Este o tânără la început de drum, descoperă viața așa cum este ea”. Cu ce se ocupă Maia la 20 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *