Theo Rose, despre zvonurile privind o relație cu Bogdan de la Ploiești: “Ne-am înțeles bine”. Ce dezvăluiri a făcut despre viața personală. VIDEO EXCLUSIV

Fanii și-ar fi dorit să o vadă alături de Bogdan de la Ploiești pe micile sau pe marile ecrane, jucând un cuplu
Theo Rose, despre zvonurile privind o relație cu Bogdan de la Ploiești: “Ne-am înțeles bine”. Ce dezvăluiri a făcut despre viața personală. VIDEO EXCLUSIV

Solista Theo Rose a luat cu asalt industria muzicală din România, dar s-a îndreptat cu succes și spre actorie și televiziune, fiind protagonistă în serialul ”Clanul” (PRO TV). Deși fanii au bănuit că ea ar avea o relație cu Bogdan de la Ploiești, cei doi au negat zvonurile. Artista ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre acest subiect, oferindu-ne și detalii din viața personală.

Theo Rose, despre viața personală: “Sunt fericită că fac ce îmi place și că am parte de susținere”

Versurile pieselor semnate de Theo Rose sunt pe buzele tuturor, baladele ei de dragoste fiind ca un balsam pentru fanii care se vindecă după o despărțire. Întrebată când o să mai lanseze o astfel de melodie, solista, aflată la lansarea noului magazin Victoria’s Secret din Afi Cotroceni, ne-a spus:

“Dar, ce aveți, vă place să suferiți întruna, întruna, întruna? Cred că o să vină. Îmi plac și mie baladele și mă provoacă foarte tare, că acolo poți să cânți foarte mult. Te provoacă vocal. Da, îmi plac. Deocamdată nu am pregătit o baladă, nu am ceva pregătit de lansat în genul acesta, dar se face repede. Când vine de sus inspirația, se întâmplă imediat, nici nu vrei să știi cum”.

“Eu și Bogdan suntem în continuare prieteni, colegi la studio, lucrăm împreună”

Încă există filmulețe pe TikTok în care internauții vorbesc despre Theo Rose și Bogdan de la Ploiești. Vedeta și-a amintit de perioada în care toată lumea îi bănuia că au o relație, explicând că ea și artistul sunt în continuare prieteni și că lucrează împreună la studio:

“Vezi? Acolo a fost un serial în miniatură și nimeni nu a știut. Totuși, dacă stau să mă gândesc, a fost o perioadă foarte frumoasă și oamenii s-au bucurat de o colaborare foarte mișto pentru că noi am reușit să rămânem cumva în memoria lor pentru o perioadă lungă de timp, nu a fost ceva efemer, mai ales că eu și Bogdan suntem în continuare prieteni, colegi la studio, lucrăm împreună. Trebuia să se oprească la un moment dat, orice serial se termină la un moment dat”.

Theo Rose
Theo Rose

Ar juca alături de colegul ei într-un film

Frumoasa cântăreață s-a îndreptat către actorie, fiind distribuită în serialul “Clanul”. Totuși, ea ne-a explicat că este de părere că fanii și-ar fi dorit să o vadă alături de Bogdan de la Ploiești pe micile sau pe marile ecrane, jucând un cuplu. Nu este timpul pierdut:

“Cred că asta și-ar fi dorit lumea să vadă, de fapt. Nu a fost posibil, dar, dacă vreodată o să ne vină o inspirație să jucăm ceva împreună, cum să nu, dacă se ivește ocazia. Suntem acolo, la studio, se poate să ne trăsnească chiar nouă. Dacă vreodată se termină treaba de făcut și nu știm ce să mai facem, găsim noi o cale să ieșim”.

Nu au deranjat-o zvonurile cu privire la o relație cu Bogdan de la Ploiești

Vedeta ne-a dezvăluit că zvonurile nu au deranjat-o nici pe ea, nici pe colegul său. Totuși, ea ne-a explicat că nu mai este cazul, căci acum amândoi sunt așezați la casa lor. Vedeta are o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului “Clanul”, difuzat la Pro TV:

“Nu ne-au deranjat. Pentru noi era joaca asta permanentă. La studio, la cântări, pe unde mergeam, era interesant cum oamenii ne vedeau și reacționau. Toată lumea căuta să vadă dacă e ceva acolo, cum ne privim. Îți dai seama că, în realitate, nu puteam să stăm concentrați acolo să vedem cum ne uităm unul la altul. Și era o înghionteală continuă că noi suntem super nebuni amândoi și ne-am înțeles bine. A fost o perioadă interesantă așa, în care am studiat oamenii și ce își doresc ei să vadă mai mult și mai mult. Cred că de asta își fac, în continuare, filme cu noi. Dar nu mai e cazul, că fiecare are viața lui acum. E și el la casa lui, eu la casa mea. Și înainte eram, nu mai zic”.

Theo Rose
Theo Rose

Ce a spus despre viața ei personală

După afirmația făcută, cu privire la faptul că se află la casa ei, Theo Rose a făcut dezvăluiri despre viața personală. Vedeta a explicat că se bucură de liniște. Ea se bucură că face ce îi place și este susținută:

“Sunt bine și în liniște. Mă bucur, aștept să văd ce îmi rezervă viața acum, în continuare. Caut liniștea cu totul. Sunt fericită că fac ce îmi place și că am parte de susținere. Și că e un loc pe care pot să îl numesc acasă. Asta e important”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *