Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile

Mulți români nu câștigă atât într-o lună

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2024

Klaus Iohannis și soția sa au participat la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, alături de șefi de stat din întreaga lume. Carmen Iohannis a îmbrăcat câteva ținute elegante, iar poșeta de designer a fost piesa de rezistență a outfit-ului.

Carmen Iohannis, într-o ținută de mii de euro

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a fost prilej pentru șefii de stat din întreaga lume să susțină sportivii care reprezintă națiunile în competițiile sportive. La ceremonie au fost prezenți și Klaus Iohannis împreună cu soția lui, iar aparițiile primei doamne nu au fost trecute cu vederea.

Într-una din zile, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie albă, cu imprimeu floral cu maci, la care a asortat o poșetă elegantă. Potrivit Libertatea, atât rochia cât și geanta sunt de la case de modă renumite, iar prețul nu e deloc mic. Rochia de lungime medie este de la brand-ul Dolce&Gabbana și costă aproximativ 1.500 de euro. Poșeta, pe de altă parte, poartă eticheta Christian Dior și costă în jur de 2.850 de euro modelul.

Vezi și: Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis. Singura imagine care a scăpat pe internet cu Krista. Ce spunea președintele despre ea

Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Klaus și Carmen Iohannis, alături de Elisabeta Lipă

Rochia criticată de Dana Budeanu

La întâlnirea cu președintele Emmanuel Macron și soția sa, Carmen Iohannis a purtat tot o rochie albă, de data aceasta fără imprimeu, peste care a avut un sacou de culoare gri. Ținuta nu a fost deloc pe placul Danei Budeanu, care nu s-a ferit să o critice în mediul online.

”Alooo, protocolu’?! Intrați, Doamne iartă-mă, la Chanel și la Dior. Sun eu! Doar ridicați. Ce e astaaa? Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo, eu sunt pentru! Intră la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplă și atât! Chemat echipa păr, make-up la hotel și aia e fost! E Paris! E orice! Cum este posibil așa ceva de 10 ani???”, a scris creatoarea de modă în dreptul fotografiei, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Cum și-a făcut apariția Carmen Iohannis alături de elevii săi. Ținuta cu care a atras toată atenția FOTO

Președintele și soția sa au asistat și la meciul de tenis dintre Irina Begu și Iga Swiatek, dar și la o partidă de tenis de masă, a echipei dublu mixt, după startul Jocurilor Olimpice. În tribună, prima doamnă a ales să poarte o ținută casual, cu pantaloni și bluză, însă nu a renunțat la poșeta de designer.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *