Toată lumea o știe pe Mirela Vaida, însă cine este soțul ei, de fapt. De ce nu dorm în același pat

Alexandru Vaida este o prezență discretă

Mirela Vaida și Alexandru Vaida trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Vedeta de televiziune îmbină cu brio viața de familie și viața profesională, chiar dacă, din cauza oboselii, o mai apucă somnul în locuri „nepotrivite”. Află în acest articol cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida dar și de cei cuplul nu mai doarme împreună.

Ce funcție deține Alexandru Vaida

Mirela și Alexandru Vaida sunt împreună din anul 2009. Cererea în căsătorie a fost una cu totul neașteptată, la semafor, episod povestit chiar de vedeta tv: „Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam de 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur!”, spunea Mirela Vaida.

Soțul celebrei prezentatoare tv călătorește extrem de mult prin prisma locului de muncă pe care îl are. Alexandru Vaida deține funcția de director comercial al unei companii din Sibiu. Soțul Mirelei este o apariție discretă căruia nu îi place să iasă în prin plan, dar în viața personală, el o completează perfect pe interpretă.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a menţionat Mirela Vaida într-un interviu pentru revista Viva.

De ce nu dorm în același pat

Frumosul și discretul cuplu are trei copii, o fetiță și doi băieței. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a dezvăluit că nu mai doarme în același pat cu soțul ei pentru că de multe ori ea ajunge să adoarmă prima, lângă copii, în timp ce le citește o poveste înainte de culcare.

„Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *