Toni Iuruc a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum fostul soț al Simonei Halep, cu greu îți poți da seama că este el FOTO

Iată cum arată în prezent afaceristul!

În anul 2021, Toni Iuruc se afla în atenţia presei, datorită relației de iubire cu Simona Halep. Cei doi au făcut cununia civilă în luna septembrie a acelui an, dar, din păcate, au decis să-și spună adio, la niciun an de la marele eveniment. Cum arată și ce mai face în prezent omul de afaceri? Iată imaginile uluitoare surprinse de paparazzi!

Cum a ajuns să arate Toni Iuruc

Toni Iuruc și Simona Halep s-au cununat civil pe data de 15 septembrie 2021, iar cununia religioasă ar fi urmat să aibă loc pe data de 13 noiembrie a anului următor.

Din păcate, însă, cei doi s-au despărțit după nici măcar un an de zile de mariaj. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii sportivei, care au văzut-o pe favorita lor extrem de fericită și de împlinită alături de afacerist.

Totuși, ceva s-a întâmplat și fostul lider mondial a decis că este mai bine să se despartă de Toni Iuruc. Nici până în prezent nu se știe cu exactitate care a fost motivul pentru care cei doi au ales să se separe.

Apariție surprinzătoare a omului de afaceri

Timpul a trecut însă, iar de Toni Iuruc nu s-a mai auzit nimic. Ce mai face fostul partener de viață al Simonei Halep? Ei bine, acesta a fost surprins, de curând, de paparazzi Cancan, în București.

Bărbatul a fost fotografiat în apropierea unei florării celebre, de unde a cumpărat un buchet de flori minunat. Toni Iuruc nu era singur, ci însoțit de Bogdan Voina, fost handbalist și bun prieten al afaceristului.

Citește și “Nu sunt doctor în doping, chimia nu e materia mea preferată”. Reacția neașteptată a lui Toni Iuruc, în cazul de dopaj al Simonei Halep!

Fostul soț al Simonei Halep este de nerecunoscut

Privind imaginile de AICI, putem observa că Toni Iuruc nu mai arată deloc așa cum îl știam. El și-a lăsat părul mai lung și pare să fi căpătat câteva kilograme în plus.

De asemenea, omul de afaceri pare ușor abătut. Să nu fi trecut încă peste divorțul de Simona Halep sau să fi avut doar o zi mai proastă?

După ce au cumpărat florile, cei doi amici s-au urcat în mașina fostului sportiv și s-au îndreptat către zona Băneasa.

Citește și Cine a fost prima iubire a Simonei Halep. “Tatăl ei l-a concediat când a simțit că e ceva între ei”. Puțini știu de povestea lor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
3.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *