Top 3 zodii ranchiunoase. Nu iartă și nu uită așa ușor, țin dușmănie și își pregătesc răzbunarea

Ai grijă să nu îi rănești, pentru că se vor răzbuna

Scris de: Daoud Andra

13 May. 2024

Top 3 zodii ranchiunoase. Nu iartă și nu uită așa ușor, țin dușmănie și își pregătesc răzbunarea

În timp ce unii nativi au o inimă de aur și te iartă indiferent cât de rău le-ai greși, există și zodii ranchiunoase, care nu trec ușor peste faptul că le-ai făcut rău. Chiar dacă pare că te-au iertat, acești nativi nu uită și se gândesc cum să se răzbune.

Zodii ranchiunoase care nu iartă și nu uită

Există multe motive care pot duce la ruperea relației dintre doi oameni, fie că vorbim despre relații de prieteni, amoroase sau profesionale. Se spune că a greși este omenește, însă nu toți oamenii sunt capabili să înțeleagă acest lucru și să ierte. Felul în care gestionăm situația în urma unei trădări ține de caracter, de educație, de experiența de viață, dar poate fi influențat și de zodie. Unii nativi sunt programați să nu treacă ușor peste greșeli și chiar plănuiesc răzbunări dureroase dacă le faci rău.

Vezi și: Cele 2 zodii urmărite de karmă în luna mai. Se anunță provocări și lecții intense pentru acești nativi

Berbec

Primii pe lista răzbunătorilor sunt Berbecii. Semn de foc, acești nativi se aprind ușor și aproape că nu se sting niciodată. Pentru Berbeci, totul este despre ei și lumea gravitează în jurul lor. Dacă îi superi, chiar și fără să vrei, o iau foarte personal și nu trec ușor peste acest lucru.

Chiar dacă se poartă în continuare la fel cu tine, în sufletul lor se dă o luptă și sunt deciși să îți plătească cu aceeași monedă. De fapt, dacă pare că au trecut prea repede peste, fii sigur că pregătesc răzbunarea. Chiar dacă nu îți fac rău, Berbecii țin dușmănie mult timp și relațiile dintre voi nu vor mai fi niciodată la fel.

Scorpion

Altă zodie care nu iartă ușor este Scorpionul. Astrologii spun că acesta este regele neîncoronat al răzbunării. Și nu o face în tăcere, ci vrea să știi că el a fost cel care ți-a plătit cu aceeași monedă. Chiar dacă îți zâmbește în față și te tratează la fel ca înainte, fii sigur că, în sinea lui, pune ceva la cale.

Nativii Scorpion nu se lasă până când nu își fac dreptate singuri. Iar dacă le-ai greșit într-un fel, pregătește-te să se desfășoare avalanșa asupra ta. Se spune că Scorpionii nu au liniște până nu îți întorc cel puțin dublu răul făcut.

Vezi și: Zodiile care fac bani mulți în perioada următoare. Au șanse mari de câștig până la sfârșitul lunii mai, eforturile le sunt în sfârșit răsplătite

Săgetător

Acești nativi au inima îndoită atunci când cineva greșește față de ei. Sunt printre cei mai orgolioși din zodiac, dar dacă iubirea este mai puternică decât orgoliul, iartă și merg înainte fără resentimente. Dacă le faci rău și nu simt mare lucru pentru tine, fii sigur că se vor răzbuna și apoi vor merge mai departe ca și cum nu te-au cunoscut.

Însă dacă ești important pentru ei, au puterea să treacă peste orice pentru a fi bine în continuare. Pe cât de orgolioși sunt, pe atât de mult iubesc și sunt capabili să meargă până în pânzele albe pentru persoanele importante.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *