Top 5 filme și seriale de văzut pe Netflix în noiembrie 2023. Românii le-au pus deja pe listă

Recomandările noastre.
Top 5 filme și seriale de văzut pe Netflix în noiembrie 2023. Românii le-au pus deja pe listă

Dacă ești un fan al filmelor și serialelor de pe platformele de streaming, cu siguranță nu de puține ori te-ai întrebat ”Eu ce mai pot urmări pe Netflix?”. Așa că îți venim în ajutor cu o serie de producții numai bune de rumărit din confortul canapelei tale. Iată top 5 filme și seriale pe Neflix în luna noiembrie.

Top 5 filme și seriale de văzut pe Netflix în noiembrie 2023

Neflix este una dintre cele mai importante platforme de streaming din întreaga lume. Cu o gamă largă de conținut disponibilă, este adesea dificil să alegi ce să urmărești. Noi îți vom ușura sarcina, iar în articolul de astăzi îți vom prezenta 5 producții pe care să nu le ratezi. Ordinea este aleatorie, așa că simte-te liber să alegi tu ordinea în care să le vizionezi.

Citește și: Filmul de pe Netflix care doboară record după record. Face furori, te marchează profund

Lupin – Partea 3

Cel mai căutat gentilom al Franței se întoarce la Paris, după ce a fost nevoit să se ascundă și să trăiască departe de soția și fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, acesta decide să le facă o propunere nebunească: să părăsească împreună Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar trecutul îl bântuie, iar un eveniment neașteptat îi va da toate planruile peste cap.

Pain Hustlers

Apărut în luna octombrie 2023, Pain Hustlers spune povestea unei mame singure, Liza Drake (Emily Blunt) care este nevoită să lucreze cu ora pentru a se putea întreține. Ajunsă la capătul puterilor după ce și-a pierdut slujba, o întâlnire întâmplătoare cu un agent de vânzări a unei companii farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere financiar. Dar nu și etic.

Citește și: Netflix face schimbări. Cât va plăti un român pentru a se uita la filme sau seriale

Liza își dă seama că este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie. Confruntarea cu șeful ei din ce în ce mai deranjat (Andy Garcia), starea medicală înrăutățită a fiicei ei (Chloe Coleman) și o conștientizare tot mai mare a devastării pe care compania o provoacă o obligă pe Liza să-și analizeze alegerile.

Filmul scoate la suprafață o problemă spinoasă a societății, și anume ce pot face unii din disperare, iar alții din lăcomie.

Beckham

Este un documentar în 4 părți despre viața unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai planetei. De la începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare din estul Londrei, perseverența și dorința lui de a câștiga și lupta pentru a găsi echilibrul între ambiție, iubire și familie, povestea lui David este una a măririlor și căderilor de la înălțimi amețitoare.

În ”Beckham”, va fi prezentat și portretul de familie al fostului fotablist englez, așa cum nu a mai fost creionat până acum.

Pact of silence

O influenceriță de pe rețelele sociale se amestecă în viețile a patru femei, mânată de dorința de a afla adevărul despre nașterea ei și a se răzbuna.

Creature

Este un serial nou apărut pe Netflix. Un cercetător nechibzuit cade pradă unei tragedii în Istanbul, iar ucenicul său folosește metode netestate pentru a-i continua munca, însă consecințele sunt devastatoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *