Top 5 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească în vara 2022. Sunt un must-have

Principalele haine de vară pe care trebuie să le ai.
Top 5 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească în vara 2022. Sunt un must-have

Top 5 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească în vara 2022, care se potrivesc într-o mulțime de stiluri. Este bine să faci cumpărăturile ținând cont de ultimele tendințe de modă. Nu uita însă că garderoba ta va avea întotdeauna nevoie de elementele de bază. O garderobă de vară trebuie să includă piese în tendințe, dar și piese vestimentare basic, ușor de asortat.

Hainele potrivite de vară sunt confecționate din țesături respirabile, concepute pentru a fi confortabile când este cald afară. În plus, ar fi ideal să fie cât mai ușor de asortat cu toate tipurile de ținute. De la tricoul alb simplu la pantaloni din denim, până la rochii colorate, există câteva articole de vară pe care trebuie să le ai în garderobă. Sunt un must-have.

Top 5 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească în vara 2022

Top 5 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească în vara 2022
Tricoul alb nu trebuie să lipsească din garderobă

1. Tricoul alb

Clasic și usor de purtat, tricoul alb este o piesă vestimentară de bază care nu ar trebui să îți lipsească din dulap. Cu ajutorul acestui item poți crea cele mai frumoase ținute de vară. Creează un look casual cu o pereche de blugi și pantofi sport sau alege o fustă mini colorată cu un tricou alb și pantofi sport. Combinațiile sunt nelimitate când vine vorba acest tricou de bază. Tricoul alb va fi întotdeauna un element vestimentar esențial, mereu la modă, așa că alege câteva stiluri diferite și păstrează-le la îndemână.

2. Fusta mini

Noul element de bază al fustei de vară este mini. Fustele scurte au fost mereu în tendințe vara, dar în acest sezon sunt în centrul atenției mai mult ca oricând. Nu doar că stilulul lor este feminin și măgulitor, dar sunt și versatile, perfecte pentru o zi la birou, o plimbare în oraș sau pentru o ținută de cocktail. Investește în modele de fuste mini variate, pe care le vei putea purta cu balerini, pantofi sport dar și cu sandale sau stiletto.

3. Pantaloni scurți din denim

Când vrei să-ți arăți picioarele vara, pantalonii scurți din denim sunt o alegere perfectă. Poartă-i cu un tricou și pantofi sport pentru un look casual drăguț sau cu o cămașă și adidași pentru un outfit sporty.

4. Rochia maxi

Când afară este foarte cald, hainele strâmte pot fi un coșmar. De aceea, rochia maxi este un item must-have de vară. Lungă, vaporoasă și feminină, este tot ce ai nevoie pentru a învinge căldura verii cu stil. În plus, se regăsește într-o mulțime de stiluri: empire, crăpată pe picior, petrecută sau uni ori cu imprimeuri.

5. Pantaloni albi

Există ceva atât de revigorant și rafinat în a purta alb vara. Așadar, uită de pantalonii negri obișnuiți și în acest sezon însorit mizează pe alb. Indiferent că preferi pantalonii drepți, evazați, lungi sau scurți, albul poate fi o alegere plină de stil.

Citește și cum să-ți accesorizi ținutele vara. Idei care te vor ajuta să strălucești chiar și în cele mai banale piese vestimentare

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *