Transformare uluitoare! Cum arată membrii trupei Animal X, după 24 de ani de la lansarea formației

"Pentru că... 24 de ani de Animal X"
Transformare uluitoare! Cum arată membrii trupei Animal X, după 24 de ani de la lansarea formației

Cine își mai aduce aminte de Vierme, Sopârlă și Hienă? Cei trei băieți umpleau sălile de concerte și melodiile lor se auzeau în toate difuzoarele în anii ’90. Cum arată acum cei trei după 24 de ani de la prima apriție pe scenă. S-au fotografiat împreună!

Trupa Animal X a împlinit 24 de ani. Cum arată cei trei artiști acum

Trupa Animal X a împlinit 24 de ani de când a urcat pentru prima dată pe scenă. Șerban Miron Copoț (Hienă), Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) și Laurențiu Mihai Penca (Vierme) au ieșit în oraș pentru a sărbători această zi importantă.

„Pentru că… 24 de ani de Animal X. Cheers! Multumim pentru urări! #animalx”, a scris Șerban Copoț în dreptul imaginii cu ceilalți din trupă.

Fanii au reacționat rapid. Mulți dintre ei mărturisesc că au crescut cu muzica celor de la Animal X.

Animal X a fost prima trupă românească premiată la MTV Europe Music Awards

Trupa Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999. S-a desființat în 2015. Aceasta a fost prima trupă din România care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. În perioada în care au cântat, cei trei artiști au lansat opt albume de studio și multe hit-uri. Toate discotecile din țară, dar și radiourile difuzat piesele: „Să pot ierta”, „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fără tine”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Ce fac în prezent membrii formației Animal X

Șerban Copoț (Hienă) a rămas în lumea showbizului, migrând spre televiziune. În 2012 a participat la „Dansez pentru tine”, apoi a apărut la „Te cunosc de undeva”, iar acum este co-prezentator în backstage la iUmor.

Laurențiu Mihai Penca (Vierme) nu mai are legătură cu muzica. El se ocupă de o companie de design-ul și amenajări interioare, dar are și un brand care lucrează în zona de confecții metalice.

„Nu aveam o pasiune înainte pentru design interior. Pur și simplu am speculat o oportunitate. Am văzut că e loc în piață și am zis că trebuie să pornesc”, a dezvăluit Vierme.

Nici Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) nu mai cântă. A avut câteva încercări de a se întoarce în muzică, dar au fost fără succes. A plecat din România în Tenerife, acolo unde s-a căsătorit cu iubita lui, Monica, de profesie pictor.

Vezi și – Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani: ”Eu și Silvia vom cânta din nou împreună”. Cum i-a schimbat ”visul american” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *