Transformarea uimitoare prin care a trecut Ozana Barabancea. Cum a reușit artista să ajungă de la 128 de kg la o siluetă de model, imagini incredibile

A dat jos 60 de kilograme

Scris de: Daoud Andra

14 May. 2024

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate soliste și profesoare de canto de la noi din țară. Publicul o știe mai ales de când face parte din juriul ”Te cunosc de undeva”, iar de-a lungul timpului, solista a trecut prin transformări fizice incredibile. Cum arăta înainte să slăbească spectaculos și cum a reușit să ajungă la silueta de vis.

Cum a slăbit Ozana Barabancea 60 de kilograme

În ultimii ani, Ozana Barabancea a dat dovadă de o ambiție de fier și a reușit să dea jos aproape jumătate din greutatea pe care o avea. Solista a apelat la o operație de micșorare a stomacului și astfel a reușit să dea jos 60 de kilograme. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a făcut operația în 2017, iar de atunci a păstrat câteva principii alimentare de bază, care au ajutat-o să se mențină.

”Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână. Greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat. Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este… Doamne fereşte, nu!

Vezi și: Ozana Barabancea, detalii neștiute despre copiii săi: „Evită să fie vedete, deși sunt artiști”. De ce Andrew și Gloria nu vor să apară la TV VIDEO EXCLUSIV

Vinete cu maioneză nu! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine.. (…) Trebuie să fac sport, clar! Sportul e de bază! Dimineaţa un sfert de oră, exerciţii de kinetoterapie, cu blândețe. Trebuie să fac, obligatoriu pentru că altfel sunt… nu numai slabă, ci slăbită. Și nu vreau să fiu slăbită”, declara Ozana Barabancea, la scurt timp după operația de micșorare a stomacului.

Ozana Barabancea, înainte de transformare

A făcut și operații estetice

Solista a pornit de la peste 100 de kilograme și a ajuns la 69. După ce a pierdut 60 de kilograme, a fost nevoită să facă unele intervenții chirurgicale de ordin estetic, pentru a scăpa de excesul de piele. A apelat și la un lifting mamar și a vorbit deschis despre aceste subiecte, în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Ozana Barabancea, despre retragerea la mânăstire, după ce a petrecut Revelionul acolo: “Nu sunt demnă de așa ceva!” VIDEO EXCLUSIV

”Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene”, a spus în trecut Ozana, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *