Trucul adoptat de Ilinca Vandici pentru a-și păstra silueta suplă: “Ăsta e secretul ultimei perioade din viața mea”. Ce nouă metodă are

Ilinca Vandici nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este o prezentatoare de televiziune de mare succes, dar și o mămică devotată pentru fiul ei, Zian Ioan Neacșu. În plus, vedeta este admirată pentru silueta de invidiat, pe care şi-o păstrează de ani de zile. Cu toate că susține că de mare ajutor în menținerea greutății este sportul, șatena mai are o armă secretă. Iată despre ce truc este vorba!

Cum se menține suplă Ilinca Vandici

E celebră, inteligentă și extrem de frumoasă. În vârstă de 37 de ani, Ilinca Vandici arată senzațional și nici nu zici că a născut vreodată. Prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe Zian Ioan Neacșu în anul 2017, dar nu a avut niciodată probleme cu greutatea.

Tocmai din acest motiv, admiratoarele ei sunt foarte curioase să afle cum reușește vedeta de la Kanal D să se mențină atât de suplă chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe.

Ei bine, faimoasa șatenă a mărturisit, de curând, că se antrenează cu un specialist, mănâncă sănătos, și, mai nou, se duce la masaj cât poate de des.

”Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente.

Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios.

Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi.

Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea.

În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport.”, a declarat prezentatoarea TV pentru wowbiz.ro.

Citește și Andreea Bănică, mesaj neașteptat pentru Ilinca Vandici după ce aceasta a anunțat despărțirea de soț. Ce a putut să-i scrie, fanii au pus-o la zid!

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre viața de mămică

În vara anului 2017, Ilinca Vandici devenea mamă pentru prima oară. Vedeta de la Kanal D l-a adus atunci pe lume pe micuțul Zian Ioan Neacșu.

De șase ani de zile, prezentatoarea TV și-a schimbat complet programul și face tot posibilul să petreacă timp cu fiul ei, însă recunoaște că întâmpină și unele dificultăți.

”De exemplu, în momentul în care trebuie să mergem la somn și încheiem orice activitate, joacă, poveste și ne îndreptăm spre dormitor, cumva din câte am înțeles asta e problema fiecărei mame.

La momentul somnul îi apucă joaca, atunci vor să povestească, să facă lucruri, au nevoie la baie, au uitat să zică nu știu ce. Cumva avem noi modalitatea noastră în care reușim să îmbinăm lucrurile minunat și să ajungem la un numitor comun, astfel încât să ne respectăm și programul, că de fapt asta e important pentru mine, nu altceva.

Să aibă un program bine organizat, orele de somn corespunzătoare, o alimentație sănătoasă, cu toate că da, recunosc, îi permit să mănânce tot ce-și dorește.

Puterea exemplului, nu al celui impus sau văzut și analizat în fața lui, așa că nu prea mănâncă prostioare, în afară de ciocolată, care e și slăbiciunea mea.”, a precizat Ilinca Vandici, la ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Citește și Ilinca Vandici despre relația pe care o va avea cu fiul ei chiar și după divorț. Ce sacrificii face pentru ca Zian să fie mândru de mama lui VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *