Trucul folosit de Oana Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos. Secretul ca să arate mereu bine

Sfat preţios de la Oana Cuzino

Oana Cuzino nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Timp de 18 ani a apărut pe sticlă, la Pro TV, acolo unde a prezentat emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”. În anul 2021, ea a renunțat la acest proiect, însă a rămas în legătură cu toți cei care o apreciază. Pe internet, medicul încă continuă să vină cu sfaturi pentru români. Recent, a dezvăluit ce face pentru a avea un păr frumos și mătăsos.

Secretul Oanei Cuzino. Ce face pentru a avea un păr frumos și mătăsos

Toată lumea o știe pe Oana Cuzino. Medicul a făcut istorie la postul din Pache Protopopescu, acolo unde a moderat îndrăgita emisiune ”Ce se întâmplă, doctore?”.

În urmă cu doi ani de zile, însă, vedeta a decis să renunțe la acest proiect și să se concentreze pe propriile sale afaceri. Cu toate astea, nu a renunțat nicio clipă la cei care o admiră.

Oana Cuzino este extrem de activă în mediul online, acolo unde continuă să le ofere sfaturi celor care o urmăresc. Chiar de curând, ea le-a dezvăluit doamnelor și domnișoarelor secretul său pentru un păr frumos și mătăsos.

”Îl îngrijesc constant cu produse de calitate, atent selectate de Experți, consum alimente sănătoase și variate și, nu în ultimul rând, iau măsuri din vreme dacă observ că firele de păr încep să-și piardă din strălucire.

Un regim alimentar strict poate duce la subțierea și căderea firelor de păr, așa că am mereu grijă să consum uleiuri vegetale, dar și alimente bogate în proteine, vitamine și minerale, cum este zincul.

Fără acest mineral, șuvițele se subțiază, se usucă și, într-un final, cad. Vitaminele din grupul B, care se găsesc în migdale, lapte, ouă, pește, legume verzi, carne de pui sau de curcan, stimulează regenerarea părului și întăresc firele de păr, iar uleiurile vegetale, precum uleiul de cătină și uleiul de măsline, contribuie la regenerarea podoabei capilare, curăță eficient scalpul de impurități și sebum și hrănesc firele de păr de la rădăcină.”, a spus medicul pe contul său de YouTube.

Citește și Cel mai puternic ingredient pe care să-l adaugi în șampon pentru a-ți face părul să crească mai repede. Trucul genial!

La ce alte trucuri mai apelează Oana Cuzino pentru a avea o podoabă capilară impecabilă

Medicul a mărturisit, de asemenea, că obișnuiește să consume cel puțin doi litri de apă pe zi și să folosească săptămânal o mască hidratantă. Aceasta este pe bază de ulei de ricin, ulei de măsline sau ulei de cocos.

Totodată, Oana Cuzino a spus că, seara, înainte de culcare, își piaptănă părul, ca să stimuleze circulatia sangvină de la nivelul scalpului. În plus, pentru mătreață, medicul recomandă un amestec special.

Pentru a-l obține, trebuie să fierbi o jumătate de cană de pătrunjel într-un litru de apă. După ce s-a răcit, strecoară amestecul şi foloseşte-l pentru a clăti părul după spălare.

Citește și Culoarea de ruj care te îmbătrânește. Specialiștii te învață ce să folosești și ce nuanțe trebuie să eviți neapărat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *