Trucul folosit în hoteluri pentru a elimina mirosul neplăcut din baie. Așa va fi mereu parfumată

Cum să ai o aromă plăcută în încăpere
Trucul folosit în hoteluri pentru a elimina mirosul neplăcut din baie. Așa va fi mereu parfumată

Angajații din hoteluri se asigură să ofere cele mai bune condiții pentru ca clienții să revină din nou la ei. Un loc curat, bine îngrijit și cu un miros plăcut va fi mereu apreciat. Spre exemplu, există un truc foarte simplu și ieftin pentru a elimina mirosul neplăcut din baie. Mulți se întreabă care este secretul unei încăperi cu un miros frumos, de prospețime. Ei bine există o metodă banală care te poate uimi cu rezultatele ei.

Metoda banală folosită pentru un miros plăcut în baie

Produsele scumpe nu sunt întodeauna soluția pentru o anumită problemă. Cel puțin în situația de față există un ingredient banal care face toată treaba. Angajații din hoteluri recurg la o metodă simplă, dar eficientă, pentru a se asigura că băile sunt plăcut mirositoare și vor face o impresie frumoasă clienților săi. Trucul folosit are la bază un ingredient care se regăsește în orice gospodărie și care este un produs foarte versatil, fiind utilizat în multe sarcini de curățare.

Este cunoscut pentru capacitatea sa de a elimina mirosurile neplăcute, precum și pentru eficacitatea în curățare și dezinfectare. Prin urmare, nu este de mirare că angajații din hoteluri îl folosesc pentru a-și păstra băile curate, cu un miros de prospețime.

Cum să eliminați mirosul urât

Înainte de a aplica această metodă, este necesar să curățați bine baia. Începeți prin a curăța toaleta, chiuveta și cada sau dușul. Utilizați un produs adecvat pentru fiecare suprafață și asigurați-vă că îndepărtați orice reziduuri sau pete.

Odată ce ați terminat de curățat, este timpul să apelați la un truc cu bicarbonat de sodiu, care vă va ajuta să aveți un miros plăcut ore bune în baie. Există mai multe moduri de a face acest lucru. Iată una dintre metodele simple și de mare efect!

Cum trebuie să procedezi

Cei de la panoramaweb.com.mx au oferit următoarele indicații pentru a pune în aplicare acest truc.

  • Presărați bicarbonat de sodiu în toaletă.
  • Asigurați-vă că acoperiți întreaga suprafață, inclusiv marginile și fundul.
  • Lasă-l să acționeze câteva minute.

Puteți să folosiți bicarbonatul de sodiu și în chiuvetă, cadă sau duș. Presărați puțin bicarbonat de sodiu pe aceste suprafețe și frecați ușor cu o cârpă umedă. Acești pași vă ajută la eliminarea oricăror mirosuri neplăcute. Trucul banal va lăsa un miros proaspăt în încăperea respectivă.

După ce ați terminat de curățat cu bicarbonat de sodiu, clătiți bine toate suprafețele cu apă fierbinte. Acest lucru va elimina orice reziduu și va lăsa baia strălucitoare curată.

Citește și Ce se întâmplă dacă pui frunze de dafin în mașina de spălat. Trucul are efecte nebănuite

Ce poți adăuga pentru un miros mult mai plăcut

Acum că ați folosit bicarbonat de sodiu pentru a vă curăța baia, este timpul să îi dați o aromă frumos mirositoare. Pe lângă bicarbonatul de sodiu, puteți să introduceți și un alt ingredient astfel încât baia să miroase grozav toată ziua. O variantă excelentă o reprezintă utilizarea uleiurilor esențiale. Aceste uleiuri au proprietăți aromatice și pot ajuta la menținerea unei arome plăcute în baie.

Puteți folosi uleiuri esențiale într-un difuzor sau într-un spray pentru a pulveriza din când în când în baie. Având în vedere că ele sunt foarte concentrate, este suficient să aplicați doar câteva picături pentru a vă bucura de o aromă plăcută în cameră.

Citește și Cum să îți cureți mașina de spălat ca să nu mai rămână pete pe haine. Cele mai simple și eficiente trucuri

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *