Trucul pentru a ascunde celulita atunci când porți costum de baie. Cum poți arăta bestial la plajă

Trucuri simple pentru plajă

Scris de: Oana Matei

05 Jul. 2023

Trucul pentru a ascunde celulita atunci când porți costum de baie. Cum poți arăta bestial la plajă

Vara este sezonul în care multe persoane își doresc să-și expună trupurile în costum de baie și să se bucure de soare și de apa mării. Cu toate acestea, pentru multe femei, celulita poate fi o sursă de frustrare și neîncredere în sine. Dar nu trebuie să-ți faci griji! Am descoperit trucul secret care te va ajuta să ascunzi celulita și să arăți absolut fabulos pe plajă. În acest articol vom dezvălui câteva strategii eficiente care te vor ajuta să te simți încrezătoare și să strălucești în costum de baie.

Trucuri pentru a arăta senzațional la plajă

Alege un costum de baie potrivit

Unul dintre cele mai importante aspecte în ascunderea celulitei este alegerea unui costum de baie care să se potrivească perfect siluetei tale. Optează pentru modele cu tăieturi inteligente, care să atragă atenția de la zonele cu celulită. De exemplu, un costum de baie cu slip cu talie înaltă va ajuta la ascunderea celulitei de pe zona abdomenului și a șoldurilor. De asemenea, poți alege un costum de baie cu un design interesant, cu imprimeuri sau detalii în zona bustului, pentru a redirecționa atenția.

Aplică autobronzant

Un truc eficient pentru a masca aspectul celulitei este aplicarea autobronzantului. Bronzul artificial poate crea o iluzie optică, care acoperă vizual aspectul denivelat al pielii și conferă un aspect mai neted. Asigură-te că aplici uniform produsul și că acorzi atenție zonelor cu celulită.

Vezi și Secretul coreencelor pentru un ten perfect. Ce obișnuiesc să folosească pentru o piele fără imperfecțiuni

Exfoliază și hidratează

Pentru a-ți pregăti pielea înainte de a purta costumul de baie, exfoliază-ți corpul des și hidratează-l intens. Exfolierea ajută la eliminarea celulelor moarte și la îmbunătățirea aspectului pielii, iar hidratarea contribuie la menținerea elasticității acesteia. Un ten frumos și o piele bine hidratată vor atrage atenția și vor minimiza aspectul celulitei.

Materialul face diferența

Materialul costumului de baie poate juca un rol important în ascunderea celulitei. Optează pentru materiale mai groase sau cu textură, deoarece acestea pot crea un efect de „ascundere” a defectelor pielii. Materialele cu pliuri sau cu motive geometrice pot ajuta la crearea unei iluzii optice, care să distragă atenția de la celulită.

Stilizează cu accesorii

Nu subestima puterea accesoriilor! Adăugarea unor elemente stilistice pot distrage atenția de la celulită și pot adăuga un plus de încredere în tine. Poți purta o pălărie elegantă, ochelari de soare atrăgători, brățări sau coliere statement, care să atragă privirile în sus, spre zonele pe care dorești să le evidențiezi.

Fii fericită și strălucește la plajă

Este important să înțelegem că toată lumea are celulită într-o anumită măsură. Chiar și celebritățile și modelele de pe copertele revistelor se confruntă cu această problemă. Imaginea perfectă și retușată pe care o vedem în media nu reflectă întotdeauna realitatea. Adevărata frumusețe constă în autenticitate și în a te simți bine în pielea ta.

Așadar, îndrăznește să fii autentică și să te iubești pe tine însăți pe plajă. Nu lăsa standardele nerealiste să-ți controleze stima de sine. Un look fabulos pe plajă este despre bucuria de a trăi și de a te simți bine în pielea ta.

Vezi și Ingredientul din bucătărie care întinerește pielea. Elimină ridurile și redă strălucirea tenului

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *