Trucul pentru bucle care rezistă 3 zile. A devenit viral, face furori printre femei

Părul tău va arăta fantastic zile la rând.
Trucul pentru bucle care rezistă 3 zile. A devenit viral, face furori printre femei

Trucul pentru bucle care rezistă 3 zile. Niciunei femei nu îi place să piardă timp prețios pentru a-și ondula părul, iar buclele lor să reziste doar câteva ore. Există însă un truc care te va ajuta să păstrezi buclele perfecte timp de câteva zile. Metoda a devenit virală pe internet.

Trucul pentru bucle care rezistă peste 3 zile

Kirsten Lang, o expertă în frumusețe, a împărtășit urmăritoarelor sale un truc extrem de util pentru a avea bucle perfecte pentru o perioadă mai lungă de timp. Într-un videoclip postat pe o platformă socială ea mărturisit: „Am avut toată viața mea părul des și drept. Am găsit în sfârșit o modalitate de a face ca buclele mele să se păstreze timp de peste trei zile, ceea ce este, sincer, este fantastic pentru mine”.

Kristen Lang a continuat: „Regula numărul unu: folosiți un ondulator care produce o căldură mare. Eu folosesc unul din ceramică de ¼ inch și îmi place la nebunie.”

Tânăra a precizat că este necesar ca înainte de a face acest lucru să folosești un agent de protecție termică sau un ulei pentru păr.

„Am început prin a-mi ondula bretonul. L-am ondulat pe dedesubt și apoi l-am ținut doar câteva secunde. Am folosit apoi bigudiurile și l-am rulat în sensul opus.”, a spus tânăra, potrivit The Sun, explicând ulerior tot procesul.

„Folosesc o căldură mare pe părul meu și apoi îl înfășor cu un bigudiu și îl las să se răcească. Asta este ceea ce face ca buclele mele să reziste zile la rând.”

Kristen a spus că a descoperit trucul în urmă cu aproximativ trei ani  și spune că aplicând această metodă părul ei devine „elastic și strălucitor” și „durează o veșnicie”.

„Îmi place să-mi aranjez mai întâi bretonul, pentru că de obicei el cade primul, așa că îi las cât mai mult timp să se fixeze.

Nu am o metodă specifică pentru a-mi împărți părul, dar îmi place să folosesc bigudiuri mai mici în față.”, a precizat Kristen.

Cum poți face ca buclele tale să reziste mai multe zile

Kristen a mai spus: „Când înfășori părul în bigudiu, trebuie să te asiguri că apeși părul. Acest lucru face ca întregul proces să fie mai ușor pentru că rămân mai bine înăuntru și așa obții bucle cu adevărat frumoase.”

Tânăra le sfătuiește pe doamne și domnișoare să folosească această metodă, chiar dacă la început li se poate părea destul de dificilă, ea este convinsă că merită tot efortul.

@lady_shopper99 Let me know thoughts/questions 💕 #blowout #90sblowout #hairtutorial #velcrorollers #hairtok #bouncyhair ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *