Trucul simplu la care apelează Andreea Esca pentru a slăbi. Regula de la care nu se abate deloc

Află ce face Andreea Esca pentru a slăbi

Andreea Esca arată formidabil la cei 50 de ani ai săi. Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV are o siluetă de invidiat, pe care a reușit să și-o mențină încă de la începuturile carierei sale în televiziune. Cum a reușit? Ei bine, află de mai jos care este trucul moderatoarei pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus!

Ce metodă de slăbit are Andreea Esca. Așa se menține în formă vedeta de la Pro TV de ani de zile

Andreea Esca nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, cea mai bună prezentatoare de știri de la noi din țară, iar românii o îndrăgesc și o admiră pentru profesionalismul său, dar și pentru felul în care reușește să se mențină în formă chiar și la 50 de ani.

Ceea ce puțini știu, însă, este că pentru a-și păstra silueta de invidiat, vedeta de la Pro TV depune foarte mult efort. În cadrul unui interviu, moderatoarea a mărturisit că face mișcare și trece des pragul saloanelor de înfrumusețare, iar atunci când vrea să dea jos câteva kilograme, știrista nu mănâncă dulciuri și nici alte alimente bogate în calorii.

De asemenea, Andreea Esca își respectă foarte mult meseria și are foarte multă grijă și de timbrul său. Astfel, ea spune că nu consumă deloc apă rece și nici înghețată, cu excepția daților când se află în concediu.

”Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea.

Cred că trebuie să fii foarte muncitor, să fii tenace. Trebuie să ai talent de la Dumnezeu și să-ți placă foarte mult”, a declarat Andreea Esca, potrivit spectacola.ro.

Citește și Ce religie are Andreea Esca, de fapt. Doar apropiații știu acest detaliu despre vedeta Pro TV. Nu e ortodoxă!

Andreea Esca a anunțat când va pleca de la Pro TV

De-a lungul timpului, multe vedete cunoscute au migrat către alte posturi și au avut mai mult sau mai puțin succes, însă Andreea Esca a rămas la Pro TV, indiferent de vremuri sau de ofertele pe care le-a primt. Cât va mai sta la pupitrul știrilor? Iată ce a spus vedeta în cadrul podcastului prezentat de actorul Marius Manole.

”Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune.

Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a spus vedeta.

Citește și „Au părinții tăi o părere bună despre mine?”. Alexia i-a spus lui Mario Fresh ce cred cu adevărat Andreea Esca și Alexandre Eram despre el. A fost extrem de sinceră!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *