Trucuri pentru ca unghiile tale cu ojă semipermanentă să reziste mai mult. Vei avea mereu manichiura perfectă

Cum să îți întreții manichiura cu ojă semipermanentă.
Trucuri pentru ca unghiile tale cu ojă semipermanentă să reziste mai mult. Vei avea mereu manichiura perfectă

Trucuri pentru ca unghiile tale cu ojă semipermanetă să reziste mai mult. Când iți faci unghiile este o experiență relaxantă, asemănătoare unui spa, care te face să te simți perfect răsfățată. De aceea, când observi că lacul de unghii deja începe să se ciobească, este cel puțin frustrant. Dacă te-ai confruntat vreodată această experiență și, sincer, cine nu a pățit-o, probabil te-ai întrebat ce este de făcut pentru ca oja să reziste mai mult.

Ca să nu mai mergi în fiecare a treia zi la salonul de manichiură pentru vreo reparație, ai ajuns la locul potrivit. Iată câteva vești bune: există câțiva pași pe care îi poți face pentru a obține unghii cu ojă semipermanentă de durată. În acest articol îți vom detalia despre cinci trucuri de îngrijire pe care le poți implementa pentru ca mâinile tale să arate mereu impecabil. Vei avea mereu manichiura perfectă.

Trucuri pentru ca unghiile tale cu ojă semipermanetă să reziste mai mult

Cum să faci unghiile acrilice să nu se dezlipească? Este probabil una dintre întrebările principale când pe care ți le pui chiar cum ai plecat de la salon.

Este inevitabil ca, odată cu trecerea timpului, să nu apară problemele bine cunoscute. Unghiile acrilice încep să se ridice, să se rupă sau chiar să se desprindă în întregime. Acest lucru apare, deoarece folosim constant mâinile și degetele. Dar nu trebuie să îți mai faci griji, pentru că aici îți vom spune mai multe despre cinci trucuri utile. Vei avea mereu manichiura perfectă.

1. Hidratează mâinile

Important este ca mâinile sa fie mereu hidratate. De fiecare data când te speli sau te dezinfectezi, trebuie să aplici o cremă hidratantă bună. De asemenea, este indicat chiar să aplici o mască reparatoare cel puțin o dată pe săptămână. Acest lucru va  face ca unghiile și pielea să fie mai receptive la acrilic.

2. Dezinfectează unghiile

Spală-te și dezinfectează-ți foarte bine unghiile. Fă-o cu grijă ca unghiile să nu se ridice, dar asigură-te că în interiorul lor nu rămân impurități. Igiena este indispensabilă în acest scop.

3. Nu deteriora unghiile

Evită să-ți folosești unghiile ca unealtă pentru a deschide sau pentru a sparge ceva. Acest lucru le-ar putea deteriora grav, așa că folosește alte obiecte din bucătărie pentru a realiza aceste lucruri.

4. Aplică seruri hidratante

Hidratarea cu serurile potrivite sau cu anumite uleiuri este esențială. La fiecare a treia zi aplică puțină vitamina E sau ulei de migdale pentru un plus de hidratare. Unghiile nu trebuie înmuiate, dar trebuie acoperite complet.

5. Mergi la întreținere

Este foarte important să mergi la întreținere. Dacă unghiile îți cresc foarte repede, mergi la retuș, la fiecare 15 zile. Dacă nu, încearcă să faci asta între a treia sau a patra săptămână de la aplicare.

Citește și ce înseamnă manichiură semipermanentă cu apex. Cum se aplică pe unghii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *