Tunsoarea verii 2024. Stiluri și tendințe care vor face furori. Sunt șic și se aranjează ușor

Ce modele de coafură se vor purta vara aceasta

Scris de: Daoud Andra

16 May. 2024

Tunsoarea verii 2024. Stiluri și tendințe care vor face furori. Sunt șic și se aranjează ușor

Multe femei decid să își schimbe look-ul atunci când vine vara și optează pentru tunsori ușor de aranjat, elegante și de efect. Tunsoarea verii 2024 a început deja să fie foarte populară și o vom vedea peste tot în lunile următoare. Iată ce se poartă, în materie de hair-styling!

Care sunt tunsorile la modă vara aceasta

Unele tunsori nu se demodează niciodată și sunt la mare căutare, an după an, indiferent de anotimp. Vara, multe femei aleg să își scurteze părul și să opteze pentru tunsori mai simple și mai ușor de aranjat. Este de preferat să alegem coafuri care ne pun în valoare și care pot fi făcute ușor, fără să necesite mult efort sau instrumente care emană căldură. Iată câteva exemple în acest sens, în funcție de tipul părului!

Vezi și: Tunsoarea care te întinerește cu 20 de ani. Trendul face furori în rândul vedetelor

Bobul mediu

Dacă vrei o tunsoare la limita dintre scurt și lung, alege un bob mediu, clasic sau drept. Părul poate fi coafat ușor, însă este suficient de lung pentru a putea fi prins într-o coadă. Este o tunsoare elegantă, aproape universală, pentru că se potrivește multor tipuri de păr și multor femei, indiferent de trăsături.

Tunsoarea Butterfly

O tunsoare extrem de populară este și Butterfly, denumită așa pentru că părțile laterale seamănă cu aripile unui fluture. Părul este filat mult pe lungime, cele mai scurte șuvițe fiind undeva la nivelul bărbiei. Este ușor de purtat și se potrivește mai ales dacă ai părul des, pentru că prin filare, se pierde din volum.

Vezi și: Tunsoarea anului 2024. De ce se numește Butterfly și pentru cine este recomandată, avantajează foarte mult acest tip de păr

Pixie

Dacă ești adepta părului scurt, o tunsoare pixie este mai mult decât potrivită. Părul poate fi coafat în câteva minute, iar în funcție de lungime, poți opta pentru anumite produse de styling, dacă vrei să-l coafezi. Astfel de tunsori au numeroase avantaje, principalul fiind acela că părul se usucă foarte repede și se coafează ușor.

Bobul baroc

O tunsoare ceva mai elaborată, nu neapărat prin felul în care este tăiat părul, ci prin cum este aranjat. Dacă îți place să te coafezi zilnic, această tunsoare este pentru tine. Practic, este un bob obișnuit, dar coafat și stilizat în cele mai mici detalii. Se poartă de obicei cu bucle bine definite, retro, fiind o opțiune ideală pentru ocaziile speciale, când vrei să fii elegantă și să ieși în evidență mai mult.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *