Ultima imagine a lui Matthew Perry, postată pe Instagram. Și-a prevestit actorul moartea? Cum a apărut starul din serialul Friends

A simțit Matthew Perry că i se apropie sfârșitul?

Toți cei care au urmărit și îndrăgit serialul Friends sunt în stare de şoc după ce au aflat că Matthew Perry, cel care a dat viață personajului Chandler Bing, a încetat din viață. Nimeni nu se aștepta la asta acum, fiindcă actorul era destul de tânăr, având doar 54 de ani. În plus, acesta nici nu suferea de boli grave. Cu toate astea, Matthew Perry pare să fi simțit că i se apropie sfârșitul. Iată ce imagine a postat actorul pe rețelele sociale, înainte să moară!

Ce imagine a publicat Matthew Perry pe Instagram, înainte să moară

Vestea cutremurătoare apărută azi noapte a șocat întreaga lume a filmului. Fanii serialului Friends au rămas cu gura căscată când au auzit că Matthew Perry, cel care l-a interpretat pe Chandler Bing, a murit.

Actorul avea doar 54 de ani și nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Matthew Perry a fost găsit fără suflare, sâmbătă seară, în locuința sa din Los Angeles. Se pare că acesta s-ar fi înecat accidental în jacuzzi-ul din propria casă.

Ultima imagine a lui Matthew Perry, postata pe Instagram
Fotografia pe care a publicat-o Matthew Perry pe Instagram

Postarea care a uimit internetul

Uimitor este că, în urmă cu câteva zile, Matthew Perry se poza în jacuzzi-ul în care, de altfel, a și murit. Actorul a distribuit fotografia cu el în mediul online, iar în dreptul acesteia a scris și câteva cuvinte: ”Deci, apa călduță care clipocește în jurul vostru nu vă face să vă simțiți bine. Sunt Mattman”.

La aflarea veștii că Matthew Perry s-a stins din viață, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. ”L-am dezamăgit. În tot acest timp, el cerea ajutor și noi nu am înțeles! Semnalul lui Batman? – semn de neliniște și țipăt după ajutor”, a scris o fană.

Citește și A murit Matthew Perry. Actorul avea 54 de ani, ce s-a aflat despre cauza decesului!

Ultimele momente din viața lui Matthew Perry

La câteva ore după tragedia care a zguduit lumea cinematografiei, au apărut noi detalii despre Matthew Perry. Ce a făcut actorul înainte să moară? Conform unor surse citate de publicația tabloidă TMZ, starul din Friends a făcut sport cu puțin timp înainte ca inima sa să înceteze să bată.

Actorul s-a întors acasă după o partidă de două ore de pickleball. Ulterior, și-a trimis asistentul să rezolve o problemă. Bărbatul s-a întors în locuința actorului după circa două ore și l-a descoperit pe acesta fără suflare.

Citește și Perfectă la 54 de ani. Cum reușește Jennifer Aniston să aibă o piele de porțelan. Ingredientul inedit la care apelează!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *