Umilința trăită de Angela Similea în timpul căsniciei. Puțini știu ce mare suferință a îndurat artista: “Stăteam încremenită, perplexă”

Căsătoria s-a transformat într-un coșmar

Scris de: Daoud Andra

11 May. 2024

Angela Similea a încântat audiența decenii la rând cu vocea ei, însă nu mulți știu ce drame a trăit pe plan personal. Artista a fost căsătorită de patru ori, iar unele amintiri dureroase din timpul mariajelor eșuate i-au rămas întipărite puternic în minte.

Ce a pățit Angela Similea, în timpul mariajului cu afaceristul olandez

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori și are un fiu. Primul mariaj a fost unul scurt, iar soțul ei era electrician. A divorțat de el pentru a se căsători cu chitaristul Sorin Movileanu, alături de care are un fiu. După ce a divorțat și de tatăl fiului ei, l-a cunoscut pe Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda, cu care a ajuns pentru a treia oară la altar.

Acest mariaj a fost și cel mai lung, cei doi fiind împreună timp de 17 ani. Căsnicia cu olandezul nu a fost însă numai lapte și miere, după cum a povestit îndrăgita artistă. Angela Similea a mărturisit, la un moment dat, că bărbatul a umilit-o și s-a folosit de ea, pentru a-și dezvolta conexiunile în țară. În plus, avea probleme cu alcoolul și o făcea să sufere din această cauză.

Vezi și: Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet

”Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună ‘sunt soțul Angelei Similea’, pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa – băutura, și mă apostrofa: ‘Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…’ Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit artista într-un interviu.

Artista, fiul ei și fostul soț

Cine a fost adevărata ei iubire

Cântăreața de muzică ușoară a divorțat de afaceristul olandez în anul 1991. L-a cunoscut apoi pe politicianul Victor Surdu, despre care se spune că a fost marea ei dragoste. S-a căsătorit cu acesta în 1999 și au rămas împreună până în 2011, când el s-a stins din viață, iar artista a rămas văduvă.

S-a iubit și cu Florin Piersic în tinerețe, iar pasiunea dintre ei a făcut valuri la acea vreme. Marele actor a vorbit, într-un interviu, despre amorul dintre ei.

Vezi și: Imagini nemaivăzute cu Angela Similea din tinerețe. Cum arăta celebra artistă. Este superbă și acum, dar atunci era de o frumusețe răpitoare FOTO

”Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ‘lipitură’ în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a dezvăluit Florin Piersic, la un moment dat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *