Un îndrăgit influencer din România și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Avea doar 17 ani și era popular pe TikTok

Vezi mai jos despre cine este vorba!

Utilizatorii TikTok și întreaga Românie sunt în stare de șoc după ce un tânăr influencer de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Adolescentul reușise să câștige zeci de mii de urmăritori pe platforma de socializare prin videoclipurile sale amuzante și satirele sociale, având în total aproape 30.000 de fani care îi urmăreau fiecare postare.

Cine este influencerul român care a murit în cumplitul accident

Tânărul care și-a pierdut viața în accident este cunoscut pe TikTok sub numele de ”iorgoxd”. Tragedia a avut loc în seara de 20 iunie, în jurul orei 23:50. Conform autorităților, adolescentul se afla pe motocicletă și se deplasa pe DN 2B, în afara localității Silistraru, Brăila.

În timp ce efectua o manevră de depășire, s-a izbit frontal de un microbuz care venea din sens opus. Impactul a fost atât de violent încât influencerul a decedat pe loc, lăsând în urmă o mare de durere și regrete în rândul familiei, prietenilor și urmăritorilor săi online.

Fanii, familia și apropiații deplâng moartea tânărului

Ultimul videoclip postat de ”iorgoxd” cu doar câteva ore înainte de accident descria o situație amuzantă de la școală. Inițial, clipul a primit numeroase comentarii pline de râsete și aprecieri, dar acum, secțiunea de comentarii este inundată de mesaje de condoleanțe și regrete din partea celor care l-au urmărit și îndrăgit pe tânăr.

Reprezentanții IPJ Brăila au oferit detalii despre circumstanțele accidentului: ”Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2B, în afara localității Silistraru, s-ar fi angajat în depășirea unui vehicul, moment în care s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani. Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa.”

Citește și Tragedie în lumea muzicii. Un celebru rapper din România a murit într-un accident pe A1!

Trei persoane din microbuz au fost rănite

Accidentul nu a avut doar consecințe fatale pentru tânărul influencer, ci a provocat și rănirea a trei pasageri din microbuz, cu vârste cuprinse între 51 și 70 de ani, toți din județul Galați.

Aceștia au fost transportați de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și Cea mai sigură mașină din lume. Nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidente cu acest autoturism!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *