Unde au plecat Carmen de la Sălciua și soțul ei în luna de miere. Cântăreața e mai fericită ca niciodată

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în prima vacanță în calitate de soț și soție.

Scris de: Daoud Andra

12 Oct. 2022

Carmen de la Sălciua și soțul ei au plecat în luna de miere. La scurt timp după ce au făcut nunta, cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele să plece în prima lor vacanță în calitate de soț și soție. Cei doi și-au unit destinele în mare secret, iar mireasa a păstrat misterul și în ceea ce privește locația aleasă pentru luna de miere.

Carmen de la Sălciua și soțul ei au plecat în luna de miere

Cântăreața de muzică de petrecere trăiește, de ceva timp, o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Corcheș. Cei doi au fost discreți până acum cu privire la relația lor și au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că se căsătoresc. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut o nuntă foarte discretă, iar mireasa a postat câteva imagini pe rețelele sociale.

Artista nu a dorit să dea prea multe detalii cu privire la fericitul eveniment. Ea și partenerul ei s-au cununat și civil, și religios, în aceeași zi și s-au grăbit să plece în luna de miere. Carmen a preferat să păstreze misterul și în ceea ce privește destinația aleasă și a dezvăluit doar că este vorba despre o țară exotică. Fanii ei vor afla, cel mai probabil, de pe rețelele sociale, unde au plecat artista și soțul ei.

Unde au plecat Carmen de la Salciua si sotul ei in luna de miere. Cantareata e mai fericita ca niciodata
Carmen de la Sălciua a strălucit în ziua nunții

Își dorește să devină mamă

În vârstă de 34 de ani, Carmen de la Sălciua se află la al doilea mariaj. Ea a mai fost căsătorită între 2017 și 2019 cu artistul Culiță Sterp. Acum, cântăreața este convinsă că și-a găsit sufletul-pereche și își dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

Într-o interveție la Antena Stars, în urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua declara că își dorește copii, dar că toate vor veni la timpul lor. Artista și-a dorit mai întâi să ajungă la altar împreună cu partenerul ei, iar abia de acum încolo se pot gândi să își mărească familia.

Cântăreața de manele a postat pe rețelele sociale primele imagini de la nuntă. Cei care o urmăresc i-au admirat rochia de mireasă. Carmen a ales o rochie cu corset în partea de sus și croi tip sirenă în partea de jos. A optat pentru o coafură simplă, un machiaj care i-a pus în valoare trăsăturile și un buchet în nuanțe de alb și verde. Soțul ei, pe de altă parte, a ales un costum negru cu dungi fine albe și o cămașă neagră.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *