Unde fac duș concurenții de la America Express 2023. Alexia Eram a făcut mărturisirea

Iată unde se spală concurenții de la America Express 2023!

În urmă cu o săptămână, Antena 1 a început să difuzeze cel mai dur reality show din România, America Express. Milioane de telespectatori din țara noastră au stat cu ochii pe micile ecrane pentru a vedea cum se descurcă cele nouă echipe pe Drumul Soarelui. Încă din prima ediție, mulți s-au întrebat unde fac duș concurenții. Iată ce a dezvăluit, de curând, Alexia Eram, una dintre vedetele care a acceptat provocarea de a supraviețui cu un euro pe zi și de a trece prin cele mai inedite provocări.

Unde se spală concurenții de la America Express

Nu mai este un secret că America Express este cel mai dur reality show din România. Concurenții sunt nevoiță să se descurce cu doar un euro pe zi. Acești bani trebuie să le ajungă participanților pentru mâncare, transport și cazare.

În plus, concurenții trebuie să treacă și prin fel de fel de provocări și într-un final să reușească să se mențină în competiție. Dar unde se spală cei 18 participanți de la Ameerica Express, aceasta este una dintre întrebările care stau pe buzele telespectatorilor.

Alexia Eram a dat lucrurile pe faţă

Fiica Andreei Esca a făcut lumină în acest subiect. Ea a dat de înțeles că toți concurenții fac duș la cazarea pe care o găsesc. Alexia Eram și fratele ei, Aris, formează o echipă extrem de puternică și unită la America Express. Până acum, cei doi s-au descurcat foarte bine și au atras de parte lor numeroși susținători.

În prima noapte la America Express, însă, tinerii nu au fost atât de norocoși în ceea ce privește cazarea. Invitată la Podcastito Express, influencerița a mărturisit că, totuși, au avut unde să spele.

”Da, m-am spălat. Pe păr nu. Era totuși prima zi, îl aveam spălat, pregătit, dar am făcut duș. Aris n-a făcut duș. În schimb, eu am zis ok, hai să fac duș”, a spus fiica vedetei de la Pro TV.

”Tu n-ai făcut, nu? Sau parcă era rău de tot”, i-a spus Alexia fratelui ei, prezent și el la Podcastito Express.

”Eu nu vreau să vorbesc”, a spus Aris.

Citește și Cine este Marius Damian, povestitorul de la America Express 2023. Are o familie superbă, imagini de colecție FOTO!

Ce și-a luat Alexia Eram în rucsac la America Express 2023

Ce și-a pus fiica Andreei Esca în rucsac la America Express? Tot la Podcastito Express, influencerița a mărturisit că și-a luat foarte multe lucruri la ea, ba chiar și le-a așezat într-o anumită ordine, ca să-i fie ușor să le găsească.

Alexia Eram a spus că și-a luat mai multe accesorii pentru păr, dar și produse pentru ten. De asemenea, ea și-a mai pus în rucsac și produse pentru igiena corporală.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Alexia și Aris, copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram. Ce i-a învățat tatăl lor înainte să plece la America Express 2023!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *