Unde își vor petrece Prințul William și Prințesa Kate vacanța de vară. Cuplul regal ar putea ajunge chiar la Olimpiada de la Paris

Unde își vor petrece Prințul William și Prințesa Kate vacanța de vară. Cuplul regal ar putea ajunge chiar la Olimpiada de la Paris

Ultimele luni au fost de coșmar pentru Kate Middleton, după ce a aflat că suferă de cancer. S-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat doar pe sănătatea ei și pe familie. Acum urmează o perioadă de relaxare, alături de Prințul William și copiii lor.

Prințul William și Prințesa Kate se află în vacanță

Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, se află într-o vacanță de vară bine meritată. Părinții se bucură nespus de mult să petreacă timp de calitate alături de copii lor.

În săptămânile din luna august, familia regală obișnuiește să meargă în diferite vacanțe. De cele mai multe ori aleg domeniul vast scoțian de la Balmoral, destinația preferată a familiei regală.

Deocamdată nu se știe dacă și familia Prinților Wales va fi prezentă aici. Atât Regele Charles, cât și Prințesa Kate, nu s-au recuperat în totalitate după rezultatul de cancer.

Unele zvonuri spun că Prințesa de Wales și-ar dori să asiste la Jocurile Olimpice de la Paris, dar nu există informații confirmate cu privire la acest subiect.

Noi dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Kate Middleton

Jurnalistul Rob Jobson urmăreşte biografia lui Kate Middleton în cea mai recentă carte a sa, intitulată „Catherine, The Princess of Wales”. În aceasta, autorul dezvăluie o parte dintre probleme de sănătate pe care ea le-a avut în adolescenţă.

Potrivit noii biografii regali, Kate Middleton ar fi suferit, în tinerețe, „o intervenție chirurgicală de urgență”, pentru a îndepărta un nodul aflat la nivelul capului.

„În afară de crizele slăbiciune, dde grețuri matinale și, bineînțeles, de șederile în aripa Lindo a spitalului St Mary pentru a-și naște copiii, Catherine a evitat, din fericire, spitalizarea în cea mai mare parte a vieții sale.

În adolescență, însă, pe când era la Marlborough College, ea a descoperit o umflătură pe partea stângă a capului, chiar sub linia părului. Școala i-a anunțat imediat părinții, iar mama ei, Carole, a dus-o la spital, unde a fost operată pentru a-l îndepărta”, a explicat Rob Jobson în „Catherine, The Princess of Wales”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *