Vacanță de coșmar pentru Delia. Ce a pățit artista în aeroportul din Italia: ”Era ceva haos total. Eram copilul pierdut”

Artista a mers singură la Veneția și a avut parte de emoții

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2024

Delia și soțul ei profită de orice ocazie pentru a se relaxa în vacanță, dar uneori au parte și de momente mai puțin plăcute. Artista a povestit recent că a intrat în panică după ce a plecat singură în Italia și a relatat peripețiile prin care a trecut, pe rețelele de socializare.

Panică în aeroport pentru Delia

Delia și Răzvan, soțul ei, sunt pasionați de călătorii, iar recent au bifat o nouă vacanță. Cei doi au zburat împreună la Londra, după care drumurile lor s-au despărțit. Soțul artistei a plecat în Germania, pentru a vedea meciul România-Ucraina de pe stadion, iar Delia a zburat către Veneția, de unde urma să plece în Dolomiți.

Ajunsă pe aeroportul din Italia, Delia a avut parte de câteva experiențe care i-au dat mari emoții. Și-a uitat bagajul, a fost la un pas de a pierde zborul și a rămas blocată în aeroport, pentru că nu găsea niciun taxi care să o ducă la cazare. A povestit toată aventura pe rețelele de socializare.

”Deci am venit din Londra în Veneția, că mânie mă duc în Dolomiți. Răzvan între timp s-a dus la meci, ceva important cu România, nu am înțeles că eu nu sunt cu meciurile. Eu am zis că mă duc la munte patru zile și am plecat din Londra către Dolomiți. Dar a fost haos. Era să pierd avionul de trei ori. Mi-a întârziat zborul, mi-am uitat bagajul, a fost panică, am crezut că pierd al doilea zbor. Dar am prins până la urmă zborul.

Vezi și: Singurele imagini cu Delia în care apare topless. Acum se îmbracă doar cu haine largi, dar înainte poza în ipostaze provocatoare

Când am ajuns în Veneția m-am dus să caut taxi. Ies, nu sunt taxiuri, 700 de autobuze, dar niciun taxi. Am încercat să caut Uber, dar nu mergea. Nu au Uber. Deci nu puteam să plec din aeroport. Era ceva haos total. Zic nu găsesc mașină… Ce facem? Haide să luam cazare mai aproape, să mă duc pe jos până la cea mai apropiată cazare pe care o găsesc.

Mă rog, am stat vreo oră acolo. Până la urmă vine un nene taximetrist și spune haide că îți comand eu un taxi, că nu sunt taxiuri. Vine un coleg de-al lui, un nene în vârstă, care zice: dă-mi 150 de euro cash. Nu aveam cash și uite-mă pe mine cum m-am pus pe o bancă, mâncam dintr-un sandviș și așteptam mila Domnului”, a povestit cântăreața.

Vacanță de coșmar pentru Delia. Ce a pățit artista în aeroportul din Italia ”Era ceva haos total”
Artista a ajuns în cele din urmă la destinație

Cum a ajuns la hotel

În cele din urmă, Delia a reușit să ajungă la hotel cu cineva cu mașina. Persoana respectivă își aștepta rudele din Spania, astfel că Delia a fost nevoită să împartă spațiul din mașină și cu alte persoane, pe care nu le cunoștea.

Vezi și: De ce nu apare Delia cu decolteu, de fapt: “Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”. Motivul i-a luat prin surprindere pe mulți fani

”Cum mă plimbam eu pe acolo de la stânga la dreapta încercând să iau un taxi, nu a vrut nimeni să mă ia că era prea aproape, deși nu era aproape, erau vreo 40 de km. Până la urmă îl întreb pe un domn: puteți să îmi dați un număr de taxi sau să ma ajutați cumva că sunt pierdută pe aici? Îmi zice: haide că te ducem noi, dar suntem mai mulți că trebuie să ne vină neamurile din Madrid și o să ne înghesuim. Și ne-am înghesuit și am asistat la toate discuțiile lor, despre vacanță, de unde veneau. A fost atât de cringe, eram atât de în plus. M-au dus și la înghețată. Deci eram copilul pierdut”, a mai povestit Delia, în mediul online.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *