Vedeta care a încercat să-l cucerească pe Cătălin Bordea cu mesaje la 12 noaptea. Ce putea să-i scrie, motivul incredibil pentru care actorul nu a cedat tentației

Vedeta care a încercat să-l cucerească pe Cătălin Bordea cu mesaje la 12 noaptea. Ce putea să-i scrie, motivul incredibil pentru care actorul nu a cedat tentației

În urma despărțirii de Livia, Cătălin Bordea, a devenit imediat bărbatul de care este interesată o altă celebritate. Actorul a început să atragă atenția unei femei din industria showbiz-ului, ceea ce a surprins pe toată lumea, deoarece și ea trecuse printr-o despărțire recentă.

Cine este celebritatea care a dorit să se cupleze cu Bordea

În lumea showbiz-ului, pasiunea, strălucirea și surprizele nu încetează să ne uimească. La miezul nopții, Cătălin Bordea a primit mesaje de la o colegă din emisiunea „America Express.”, sub pretextul că își dorea să-l consoleze după evenimentele recente care au avut loc în viața sa.

Ei bine, probabil sunteți curioși să aflați cine este vedeta care a pus ochii pe actor, așa că nu vă mai ținem în suspans.

Andreea Antonescu și-a îndreptat atenția către Cătălin Bordea imediat ce s-a aflat despre divorțul acestuia. Bruneta din trupa Andre a încercat să-l cucerească pe proaspătul burlac, însă, conform informațiilor oferite de click.ro, planurile ei nu au decurs așa cum și-a dorit.

Vezi și: Andreea Antonescu, răsfățată de noul iubit? Gestul care a dat-o de gol pe vedetă

Bordea a primit mesaje în toiul nopții

Surse din cercul apropiat al lui Cătălin Bordea au dezvăluit că Andreea Antonescu a început să-i trimită mesaje în miezul nopții, exprimându-și susținerea în timpul procesului dificil al divorțului de Livia și încercând să fie alături de el.

Cu toate acestea, intențiile artistei erau cu totul altele! Conversațiile dintre cei doi au evoluat treptat din simple mesaje în flirturi care au durat ore întregi în miezul nopții.

Andreea Antonescu, răsfățată de noul iubit Gestul care a dat-o de gol pe vedetă
 

Conform acelorași surse, inițial, Cătălin Bordea a fost tentat de posibilitatea unei aventuri cu Andreea Antonescu. Însă, el a renunțat rapid la aceste gânduri când a observat că aceasta începea să-l denigreze pe Victor Vrînceanu, tatăl fetiței ei, Victoria.

Comediantul a simțit că este ceva în neregulă atunci când artista a început să-l jignească pe Victor și s-a temut să continue pe această cale!

Citește și: Cine este Spike, bărbatul cu care Livia Bordea a apărut în ipostaze incendiare. Artistul și fosta soție a lui Cătălin Bordea ar forma noul cuplu din showbiz

Cătălin Bordea: „Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei”

Deși inițial a considerat că o relație cu Andreea Antonescu ar putea fi o opțiune atractivă, Cătălin Bordea și-a activat instinctele de supraviețuire atunci când artista a început să îl critice treptat pe jurnalistul Victor Vrînceanu, tatăl fetiței ei, Victoria Venice.

Astfel, o sursă din cercul sau a dezvăluit aceste detalii după ce comediantul a povestit întâmplarea în fața prietenilor săi.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor săi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *