Vedeta care divorțează după 17 ani de căsnicie. Mesajul copleșitor postat despre despărțire, stupoare pentru fani

Au cinci copii împreună

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2023

Vedeta care divorțează după 17 ani de căsnicie. Mesajul copleșitor postat despre despărțire, stupoare pentru fani

Unul dintre cele mai sudate cupluri de peste Ocean și-a anunțat despărțirea. Cele două staruri divorțează, după 17 ani de căsnicie și au recunoscut că nu le-a fost ușor să ia această decizie, cu atât mai mult cu cât au cinci copii împreună. Cum le-a dat vestea fanilor vedeta care divorțează. A postat un mesaj emoționant pe internet.

Despărțire-șoc în showbiz: vedeta care divorțează după 17 ani de mariaj

Dean McDermott și Tori Spelling și-au anunțat divorțul, după aproape două decenii de mariaj. Cei doi, în vârstă de 56 și, respectiv, 50 de ani, au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Actorul a fost cel care a confirmat despărțirea, într-o postare pe Instagram, care ulterior a dispărut de pe profilul lui.

Citește și: După ce a divorțat de soția care a plecat în India, Andrei Aradits spune cum se descurcă în rolul de tată singur. „Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Sper să-l dea” VIDEO EXCLUSIV

”Cu mare tristețe și cu inima grea, după 18 ani împreună și cinci copii minunați, Tori Spelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie. Vom continua să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă. Vă rugăm să ne respectați cu toții confidențialitatea, în timp ce ne folosim acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și amabilitate”, a transmis Dean.

Vedeta care divorțează după 18 ani de căsnicie. Mesajul copleșitor postat despre despărțire, stupoare pentru fani
Tori și Dean sunt căsătoriți din 2006

Zvonurile despre despărțire circulau de mai mult timp

Cele două staruri nu au făcut un secret din faptul că mariajul presupune unele compromisuri. În urmă cu mai mulți ani, cei doi au filmat un reality-show în care le arătau oamenilor secvențe din viața lor de familie. În ciuda faptului că actorul a călcat strâmb de mai multe ori, el și soția sa au rămas împreună până în prezent.

Citește și: Marea greșeală făcută de Anca Țurcașiu în cei 23 de ani de căsnicie: „E singurul meu regret”. Dezvăluiri neașteptate la 3 ani de la divorț

Zvonurile legate de despărțire au început să circule tot mai intens în anul 2021, când Tori Spelling a renunțat la verighetă. Ulterior, ea a recunoscut că nu mai împarte dormitorul conjugal cu Dean. Actorul a petrecut o perioadă în străinătate, unde a filmat pentru un proiect. Ulterior, actrița a fost văzută în timp ce vizita un avocat specializat în divorțuri.

Citește și: Ilinca Vandici despre relația pe care o va avea cu fiul ei chiar și după divorț. Ce sacrificii face pentru ca Zian să fie mândru de mama lui VIDEO EXCLUSIV

Tori Spelling și Dean McDermott s-au cunoscut în Canada, în anul 2005, în timp ce filmau pentru ”Mind Over Murder”. Fiecare dintre ei era căsătorit cu altcineva la vremea respectivă. La scurt timp după ce au divorțat de partenerii de la avea vreme, s-au căsătorit. Doi ani mai târziu a venit pe lume și primul lor copil. În 2013, actorul recunoștea că și-a înșelat soția, însă în ciuda infidelității, au mai rămas împreună încă 10 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *