Vedeta de la Pro TV care urmează să devină tătic. A dat vestea cea mare chiar de pe plajă: „Eram absolut convins că va fi băiețel”

Fericire mare pentru un actor de la Pro TV
Vedeta de la Pro TV care urmează să devină tătic. A dat vestea cea mare chiar de pe plajă: Eram absolut convins că va fi băiețel

O vedetă PRO TV trăiește momente emoționante, deoarece urmează să devină tătic. Anunțul a fost făcut chiar de pe plajă, înconjurat de soție și persoane dragi.

Actorul de la Pro TV care urmează să devină tătic

Fericire maximă în familia actorului George Piștereanu. Actorul de la Pro TV și soția lui, Giorgiana, vor deveni părinți. Pe internet, cei doi au dezvăluit sexul bebelușului printr-un mod inedit.

George Piștereanu (32 de ani) și Giorgiana (41 de ani) urmează să devină părinți. Înconjurați de oameni dragi, cei doi au făcut dezvăluirea direct pe plajă. Astfel, vizibil fericiți și îmbrăcați în ținute lejere, aceștia au deschis o cutie din care a ieșit un balon roz, semn că vor avea o fetiță.

George Piștereanu și Giorgiana vor avea o fetiță

„Eram absolut convins că va fi băiețel. Deja îmi imaginasem excursiile tată – fiu și activități sportive la care să participăm. Dar ghiciți ce! Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză! În schimb, suntem încântați să anunțăm că vom avea o fetiță! Trebuie să fiu gata pentru petreceri cu ceai și aventuri ale prințeselor, în timp ce acest viitor tatic se scufundă în lumea fustelor de balet și a tiarelor!”, a transmis George Piștereanu.

Vedeta trăiește în SUA

Celebrul actor de la Pro TV, George Piștereanu, și Giorgiana s-au căsătorit în anul 2022, în Las Vegas. Vedeta trăiește în SUA, pentru a fi alături de partenera sa de viață. Aceasta are 41 de ani și e antrenoare de fitness.

„Părinții mei sunt din București, România, mai exact mama născută în București, iar tata în Sinoe. M-am născut și am crescut în Los Angeles, California, dar am fost întotdeauna conectată cu România, deoarece, după ce am crescut, aveam să o vizitez în vacanțele de vară și la nunțile ocazionale în familie. Am crescut într-o familie de imigranți români, care au fugit de comunism. Tatăl meu a scăpat din România comunistă traversând frontiera iugoslavă, pe jos. Unchiul meu s-a ascuns pe o navă. Membrii familiei mele au venit în Statele Unite, cu nimic altceva, decât hainele care le purtau. Vărul meu a ajuns în NFL fiind singurul aromân din Ligă și cred că singurul american cu părinți români. Mama a învins lupta cu cancerul de sân de două ori. Suntem o familie de luptători și asta transmit și eu fetei mele și nepoților”, a precizat soția actorului într-un interviu pentru Formashefitness.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *