Vedeta de la România TV care a devenit mamă la 48 de ani. Prima imagine superbă cu bebelușul

Cristina Șincai a devenit mamă pentru prima oară

Cristina Șincai, jurnalistă la România TV, este în culmea fericirii după ce a devenit mămică, pentru prima oară, la aproape 48 de ani. Vestea a fost făcută publică de clinica unde moderatoarea a născut.

Cristina Șincai a devenit mamă la 48 de ani

Bucurie mare în familia cunoscutei jurnaliste Cristina Șincai-Kiss! Prezentatoarea emisiunii Newsline de la România TV și-a împlinit visul de a deveni mamă pentru prima dată la aproape 48 de ani. Celebrul medic ginecolog Andreas Vythoulkas i-a monitorizat sarcina și a asistat-o la naștere.

Citește și: Un nou membru în familia Danielei Crudu. A născut un băiețel, prima imagine cu bebelușul

foto: facebook

Jurnalista și-a îndeplinit visul

Pe pagina clinicii Genesis, Cristina Șincai apare zâmbitoare cu bebelușul în brațe. Timp de patru ani, prezentatoarea de la România TV a urmat cu stoicism tratamentele indicate de medicul specialist.

„După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas, M.D. Ghidat de grijă și experiență, dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe. Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas, se arată în postarea clinicii Genesis.

Citește și: Cine este mama copilului lui Victor Cornea. De necrezut ce a ieșit la iveală despre iubitul Andreei Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *