Vedeta din România care a mai dat o șansă iubirii, la 11 ani de la divorț. Ea este muza versurilor lui: “Îmi plac foarte mult”

Află mai jos despre cine este vorba!

O vedetă din România iubește din nou. La 11 ani de când a divorțat, aceasta este fericită alături de o altă persoană. Se pare că după ce a îndurat clipe grele din cauza separării scandaloase ce a șocat o țară întreagă, celebritatea și-a găsit liniștea în brațele unui nou partener surprinzător. Află, din rândurile de mai jos, despre cine este vorba!

O vedetă din România și-a refăcut viața la 11 ani de la divorț

Un nume sonor de la noi din țară simte, din nou, fiorii dragostei! În urmă cu 11 ani de zile, vedeta a trecut printr-un divorț scandalos ce s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Totuși, acum, se pare că o altă persoană i-a ieșit în cale și i-a adus liniștea de care avea atâta nevoie. Daniel Iordăchioaie, căci despre el este vorba, este mai fericit ca niciodată.

”E frumos să fii îndrăgostit”

Artistul în vârstă de 55 de ani a mărturisit, de curând, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, că este extrem de îndrăgostit, însă nu a spus și numele persoanei care l-a făcut să iubească din nou.

”Nu o să spun cum o cheamă, doar că e frumos să fii îndrăgostit. Am avut tot felul de raportări la sentimentul acesta, în decursul vieții mele. Nu vorbesc despre iubirea de la 15 ani sau despre iubirea de la 25 de ani, vorbesc despre o iubire de după o jumătate de secol de viață.

Când știi ce îți trebuie mult mai bine decât la 20 de ani, ai furci caudine mult mai multe prin care trebuie să treacă persoana respectivă, ca să ajungă la inima ta, și ai o capacitate de angajament mult mai mare.

Adică în momentul în care ți-ai asumat, ai înțeles ce înseamnă și cu plusuri, și cu minusuri, și poți să declari că iubești omul respectiv, orice s-ar întâmpla….e altfel…

Știi care e unitatea de măsură pentru iubire? În accepțiunea mea, la 55 de ani? Sacrificiul. Cât de mult ești dispus să sacrifici pentru omul pe care îl iubești.

Iar dacă în reveriile tale îți dai răspunsul că oricât, până și la propria-ți viață, asta înseamnă profunzime și poate fi mai mult declarată iubire…”, a spus Daniel Iordăchioaie.

Citește și Cum mai arată Mihaela Borcea în prezent. Cu cine și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea FOTO!

A avut un mariaj de 14 ani

Artistul a fost căsătorit timp de 14 ani cu Nouria Nouri, dar cei doi s-au separat în anul 2013. Daniel Iordăchioaie și fosta soție au împreună doi copii, pe Darius și Salma Nicole, iar custodia este comună.

Cei doi foști soţi au divorţat la cererea artistului. El i-a transmis lui Nouria Nouri că își dorește să fie liber. Femeia ar fi încercat să salveze căsnicia, însă totul a fost în zadar.

”Nu vreau să dau detalii de nici o natură, însă este frumos. Și mă bucur de frumosul ăsta. Este foarte greu, este o suferință enormă și nu spun aici de ce este suferința asta. Toată treaba asta vine la pachet cu tot felul de minusuri.

Ce s-a născut, totuși, din această poveste sunt niște versuri tare frumoase, care îmi plac foarte mult, pe care le-am scris în perioada asta, în starea asta, pentru persoana asta. Și ele vor fi descoperite după ce eu dispar. Eu le-am lăsat în foarte multe locuri”, i-a mai spus artistul Cristinei Șișcanu.

Citește și Ce s-a ales de cea de-a patra soție a lui Călin Popescu Tăriceanu. Ioana şi-a refăcut viaţa cu un super milionar, puțini știau!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *