Vedeta din România care își schimbă religia, la 40 de ani. ”Acolo l-am găsit pe Dumnezeu”. Se va boteza la penticostali

Cum a ajuns să ia această decizie

Scris de: Daoud Andra

18 Jul. 2024

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din România a luat o decizie surprinzătoare. După ce s-a apropiat mai mult de divinitate prin intermediul unei alte religii, a decis să meargă până la capăt și să se convertească.

Actrița care vrea să se boteze la penticostali

Credința joacă un rol important în viețile multor persoane. Atât oamenii obișnuiți, cât și vedetele, cer ajutorul divinității atunci când își doresc ceva, iar unii dintre ei ajung să se apropie mai mult de Dumnezeu în anumite momente ale vieților lor. Este și cazul Dianei Dumitrescu, care a declarat recent că s-a apropiat mai mult de divinitate după ce a început să frecventeze biserica penticostală.

Invitată în podcastul lui Ameri Nasrin, actrița în vârstă de 30 de ani a declarat că se gândește serios să meargă până la capăt și să se boteze în această religie. Pentru a face acest pas, este nevoie de o anumită pregătire, iar doritorii trebuie să fie dispuși să ducă o viață lipsită de păcate.

Vezi și: Ce religie are Dragoș Bucur, de fapt: “Aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință”

”Nu știam să mă rog. Am învățat să mă rog și cum să-i cer lui Dumnezeu lucrurile de care consider că am nevoie, dar totuși le las în mâna Lui pentru că El știe mai bine. Îmi doresc să mă convertesc la penticostali. Eu L-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Este numai alegerea mea și indiferent cine sau ce îmi spune, este convingerea mea și dorința mea de a face acest lucru. Eu acolo L-am găsit pe Dumnezeu. Acolo am rezonat și acolo am vorbit cu Dumnezeu.

Acolo mi-a răspuns la întrebări prin diverse forme. În momentul în care viața ta este mai liniștită, mai blândă și mai bună, și cu tine, și cu cei din jur, prin prisma a ceea ce se întâmplă acolo, este alegerea mea dacă o să fac asta. Și o voi face pentru că îmi doresc. Simt că în momentul în care o să mă simt pregătită să fac acest pas, la penticostali alegi să te botezi în momentul în care ești pregătit să trăiești viața fără de păcat”, a povestit Diana Dumitrescu în podcastul ”Ameritat cu Nasrin”.

Cum a luat decizia

Actrița a mai povestit că a început să citească Biblia și să se roage mai mult, astfel că s-a apropiat de divinitate. Vedeta a subliniat că este o decizie personală, pentru a evita judecata oamenilor.

Vezi și: La asta nu se aștepta nimeni! Ce religie au copiii Andreei Esca. Doar apropiații au știut asta despre Alexia și Aris Eram

”Am început să citesc Biblia. Nu am citit-o niciodată până la 40 de ani. Nu am deschis-o în viața mea până acum. În momentul în care citești Biblia se face liniște în jurul tău și dacă ceva te deranjează, te oprești. Pe mine mă liniștește foarte tare, iar mersul în biserica lor pe mine mă ajută mult. Cultul penticostal te învață să îți iubești aproapele, indiferent de religie, culoare, nu contează, ideea e să poți să îți iubești aproapele și să te rogi pentru cei dragi. Înveți automat să te rogi, eu plâng când oamenii se roagă lângă mine, sunt persoane care se roagă cu voce tare”, a mai spus ea, în același podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *