Vedeta din România care renunță la televiziune. Motivul din spatele deciziei

”Am dedicat suficient timp televiziunii și am zis să o iau pe altă parte”

Veste neașteptată în mass-media românească! O vedetă extrem de îndrăgită în țara noastră spune adio televiziunii. O știu toți românii și mulți dintre ei vor fi triști să afle că nu o vor mai putea vedea pe preferata lor pe micul ecran. Iată despre cine este vorba și de ce a luat această decizie surprinzătoare!

Ce vedetă din România se retrage din televiziune

Un nume sonor a anunțat, de curând, că a luat decizia de a se retrage din televiziune. Este vorba despre Maria Lungu. În vârstă de 28 de ani, frumoasa blondină a devenit cunoscută în urma participării la diferite show-uri celebre.

A fost concurentă la ”Puterea Dragostei”, la ”Chefi la cuțite”, dar și la ”Survivor România”, însă, ulterior, a primit și o ofertă de a fi co-prezentator în cadrul unei emisiuni, însă nu a acceptat-o, iar între timp locul a fost ocupat de altcineva.

Aceasta a refuzat proiectul, cu toate că și-a dorit foarte mult să-și facă un nume în televiziune. Între timp, însă, Maria Lungu s-a răzgândit. Acum, blondina își dorește foarte mult să lase cariera deoparte și să se ocupa mai mult de viața sa personală.

Citește și Nina Hariton, decizie surprinzătoare. Câștigătoarea sezonului 11 ”Chefi la cuțite” nu vrea să-și deschidă propriul restaurant. Ce a ales de fapt să facă VIDEO EXCLUSIV!

Maria Lungu a decis sa renunte la televiziune
Maria Lungu a decis sa renunte la televiziune

Se lansează în afaceri

Totodată, vedeta a declarat în emisiunea Xtra Night Show că plănuiește să lanseze un produs culinar plin de beneficii, însă nu a oferit foarte multe detalii. Ea a spus doar că este destul de nou pe piață, iar în țara noastră nu este atât de consumat.

”Am dedicat suficient timp televiziunii și am zis să o iau pe altă parte. Să mă ocup de mine. Să încerc să mă focusez pe mine și pe propria persoană, să încerc să fac eu ceva. Pe partea de business.

Cu mai multe detalii vin când când va fi gata produsul. E ceva ce nu e întâlnit atât de des în România. Am zis să nu am concurență. E vorba de mâncare, dar mai diferit. E ceva ce ajută, are multe beneficii, e pe sănătate”, a precizat Maria Lungu.

Citește și Cine este Nina Hariton, concurenta care a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Face parte din echipa lui Sorin Bontea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *