Vedeta Pro TV care s-a măritat în secret. Nunta a avut loc în New York. Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Ce surpriză i-a făcut soțul ei

Scris de: Daoud Andra

03 Jun. 2024

A fost un weekend plin de emoții pentru două prezentatoare de la Pro TV. În timp ce Roxana Hulpe s-a măritat la Cluj, colega ei de la știrile sportive a spus ”Da” peste Ocean. Ce surpriză i-a făcut soțul ei, chiar în ziua nunții și cum a arătat rochia de mireasă.

Ramona Păun s-a căsătorit la New York

Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a făcut pasul cel mare în weekend. Ramona Păun s-a căsătorit cu iubitul ei, nepotul actorului George Mihăiță, în cadrul unei ceremonii intime și emoționante, la New York. Cei doi au ales să își unească destinele în orașul lor de suflet, iar nunta a fost una atipică.

Mireasa a purtat o rochie scurtă, cu trenă, la care a asortat o pereche de sandale argintii. Mirele, pe de altă parte, a ales un costum elegant, cu pantaloni negri și sacou grena. După ceremonie, cei doi au mers în Times Square, pentru o ședință foto. La un moment dat, pe unul dintre celebrele ecrane a apărut o fotografie cu ei doi, făcută în timpul ultimei vacanțe, însoțită de mesajul ”Just Married”.

Vezi și: O cunoscută prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit, iar Cabral și Andreea Ibacka au fost nași. Ce vedete au fost prezente la eveniment

”Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre. Cosmin Mihăiță mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square”, a transmis Ramona Păun, pe rețelele de socializare.

Ramona Păun a spus ”Da”, la New York

Cum s-au cunoscut cei doi

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță formează un cuplu discret, de aproximativ 10 ani. S-au cunoscut la Pro TV și de atunci au rămas împreună. La început au fost colegi, după care chimia dintre ei s-a transformat în ceva mai mult, ajungând în prezent să formeze o familie.

Vezi și: Jobul la care Ramona Păun a renunțat după doar două zile: „Asta trebuia să fac”. Ce a făcut vedeta cu banii din primul salariu VIDEO EXCLUSIV

”Ne-am cunoscut în redacție, în urmă cu mulți ani. Am fost doar colegi o perioadă, până când am simțit că între noi există o energie dincolo de profesie. Ne-am acordat timp să ne descoperim unul pe celălalt și acum suntem recunoscători că am avut șansa să ne întâlnim.

E o relație construită pe respect, iubire și o comunicare foarte bună. Nu e loc de orgolii într-un cuplu echilibrat, așa că trebuie să fii deschis să asculți și ce nu-ți convine și să analizezi obiectiv unde greșești. Am avut și noi momente mai tensionate, evident, dar am stins toate conflictele discutând despre sursa problemei” a declarat Ramona anul trecut, într-un interviu pentru Libertatea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *