Vedete din România, înainte și după operațiile estetice. Gina Pistol s-a operat de 4 ori la nas, Mihaela Rădulescu și Raluca Bădulescu au vorbit deschis despre intervențiile lor FOTO

Ele s-au transformat total de-a lungul anilor!

Sunt superbe, au forme perfecte, un ten impecabil și o strălucire aparte, iar urmașii lui Adam suspină atunci când le văd pe stradă, în reviste sau la televizor. Însă, multe dintre vedetele din România, care acum sunt lăudate de oameni pentru modul în care arată, au trecut, de-a lungul timpului, pragul cabinetelor de chirurgie estetică. Medicii le-au ajutat să ajungă la forma dorită!

Cum arătau Gina Pistol, Mihaela Rădulescu și Raluca Bădulescu înainte de operaţiile estetice

Cine a spus că a fi o celebritate îți dă neapărat încredere în tine? Nu și Gina Pistol! De-a lungul anilor, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite și Asia Express, acum în vârstă de 43 de ani, a suferit mai multe operații estetice ca să arate așa cum o știm cu toții astăzi.

Transformarea ei a făcut vâlvă multă vreme, însă partenera de viață a lui Smiley nu s-a ferit niciodată să vorbească despre intervențiile pe care le-a suferit. Astfel, în urmă cu ceva timp, blondina a mărturisit că are nu mai puțin de patru operații la nas.

Totodată, vedeta și-a modificat și buzele, dar a avut ceva probleme, apărându-i chisturi. În plus vedeta a suferit și o blefaroplastie, intervenție la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele.

Câteva intervenții estetice are diva de la Monaco

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 54 de ani, este o altă vedetă operată la nas. De asemenea, diva de la Monaco și-a modificat și pomeții, dar a apelat și la injecții cu botox pentru a-și șterge ridurile de pe chip.

”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate.

Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.”, a declarat, acum ceva timp, iubita lui Felix Baumgartner.

Citește și Celebrul bărbat din România care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Nu mulți știu de relația lor: “A fost o nebunie”!

”Eu mi-aș face luna și intervenția”

O altă vedetă care nu are nicio problemă să vorbească deschis despre intervențiile estetice este Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani. În urmă cu ceva timp, ea a slăbit spectaculos, topind mai mult de 70 de kilograme.

Ulterior, jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a modificat sânii și a apelat la o intervenție de înlăturare a excesului de piele. Vedeta ar fi plătit circa 30.000 de euro pentru cele două operații. În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu a recunoscut că este adepta intervențiilor estetice.

”Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș vrea să mai am încă 1.500 dacă s-ar putea

Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională.”, a declarat vedeta de la Kanal D.

Citește și Cum arată patul în care doarme Raluca Bădulescu. Detaliul inedit care a atras toată atenția!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *