Vedetele din România care au divorțat cu scandal de partenerii lor. Și-au jurat iubire veșnică, dar au ajuns să-și arunce cuvinte grele în public

Divorțurile lor au ținut primele pagini ale ziarelor!

Divorțurile vedetelor din România au fost adesea subiect de primă pagină, transformând iubirea veșnică într-un schimb dur de replici acide și acuzații. Iată câteva dintre cele mai mediatizate și controversate separări din showbiz-ul autohton!

Ele sunt vedetele din România care s-au separat cu scandal

Aceste divorțuri au demonstrat că, indiferent de faima și succesul lor, vedetele din România nu sunt imune la conflicte și neînțelegeri, iar iubirea poate, uneori, să se transforme într-o luptă dură în fața publicului.

Andreea Bălan și George Burcea

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea părea a fi una de vis, însă finalul a fost departe de a fi fericit. După mai puțin de patru ani de căsnicie și după ce au devenit părinții a două fetițe, cei doi au ajuns să se despartă cu scandal.

Celebra cântăreață a acuzat public comportamentul actorului, iar acesta nu s-a lăsat mai prejos, răspunzând cu acuzații dure. Divorțul lor a fost intens mediatizat, fiecare detaliu al conflictului apărând în presă.

Oana Zăvoranu și Pepe

Unul dintre cele mai faimoase și turbulente divorțuri din România a fost cel dintre Oana Zăvoranu și Pepe. După o căsnicie plină de pasiune și certuri, cei doi au ajuns la un divorț plin de scandal.

Bruneta și artistul și-au aruncat cuvinte grele în public, dar și diverse acuzații. Cu toate acestea, ambii au reușit să-și continue carierele, deși rivalitatea și resentimentele au rămas prezente în declarațiile lor de-a lungul timpului.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o relație foarte frumoasă, dar divorțul a fost presărat cu numeroase certuri. Cântăreața a făcut publice acuzații grave la adresa omului de afaceri, inclusiv despre comportamentul său în familie și infidelitățile acestuia.

Bărbatul a negat multe dintre acuzații și și-a văzut de relația sa cu Bianca Drăgușanu, încheiată și ea de curând. Totuși, războiul dintre el și mama băieților săi a continuat, fiecare parte încercând să își susțină punctul de vedere în public.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat pe mulți, având în vedere imaginea puternică și unită pe care o afișau.

Cei doi au avut parte de un divorț plin de acuzații și scandaluri, cu impresara făcând declarații dure despre infidelitățile antrenorului. Scandalurile dintre cei doi au umplut paginile tabloidelor, transformându-se într-o adevărată telenovelă mediatizată.

Citește și Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare. Cum a reacționat vedeta, după ce antrenorul s-a dus cu polițiștii după skijet!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație extrem de agitată, marcată de multiple despărțiri și împăcări. Divorțurile lor succesive au fost de fiecare dată însoțite de scandaluri publice, acuzații și declarații contradictorii.

Certurile dintre cei doi au fost adesea televizate, așa că majoritatea românilor cunosc povestea lor. Scandalul s-a încheiat definitiv în anul 2015, când omul de afaceri a cunoscut-o pe Mihaela, actuala lui soție.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere imaginea discretă și elegantă a cuplului.

Cu toate acestea, separarea lor a fost presărată cu acuzații de infidelitate și dispute privind custodia copiilor. Cei doi și-au aruncat replici acide în presă, aducând la suprafață problemele ascunse ale relației lor.

Citește și Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în public alături de iubită: “Adevărul iese întotdeauna la suprafață”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *