Veste bombă! Unde va putea fi văzut Pavel Bartoș, din luna august. A semnat deja, nu e vorba de Pro TV

Cu ce televiziune a semnat Pavel Bartoș

Pavel Bartoș traversează o perioadă excelentă pe plan profesional. Actorul interpretează rolul principal în Ramon, pelicula românească care s-a bucurat de un succes uriaș în cinematografe, iar acum a semnat un contract extrem de avantajos. Iată undeva va putea fi văzut Pavel Bartoș din luna august. Fanii sunt în delir!

Pavel Bartoș s-a înțeles cu o altă televiziune. Unde va fi văzut actorul

În vârstă de 48 de ani, Pavel Bartoș a dat lovitura carierei. Simpaticul actor a semnat un contract important cu o televiziune de stream online. Este vorba despre Netflix, unde fanii săi îl pot vedea în filmul Ramon, o producție românească ce s-a bucurat de un real succes în cinematografele din România.

Filmul a apărut pe Netflix începând cu data de 2 august 2023. În producție mai apar, în afară de prezentatorul de la Vocea României și Românii au Talent, Smiley, dar și o serie de actori celebri, printre care se numără Elvira Deacu, Carmen Tănase, Andreea Esca, Bogdan Farcaș, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile, Teona Stavarachi și Ioana Blaj.

”Eu sper că o să se bucure lumea, asta e menirea acestui film, să redea bucuria vieții. Lumea trebuie să realizeze încă o dată că lumea e mult mai simplă și e foarte frumoasă. Veniți la filmul ăsta ca să râdeți, să vă emoționați, să vedeți acțiune. Pentru că Ramon, aici e întrebarea, este un simplu om sau un supererou? Câteodată am fost mai tare decât Tom Cruise sau Bruce Willis, au fost momente.

Ideea mi-a venit mie, a fost visul meu, dar mă bucur că visul meu a fost și visul lui Jesus, de trei ani de zile muncim la acest vis. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți, să vă bucurați dacă vreți să râdeți o oră jumătate. O oră și jumătate filmul este al tău”, a declarat Pavel Bartoș pentru Cancan.

Citește și Din ce își câștiga Pavel Bartoș banii înainte de a deveni celebru: “Atunci mi-am dat seama că nu-mi place munca fizică”!

Pavel Bartos
Pavel Bartos

”Ceea ce a creat Pavel aici e un personaj istoric”

La un moment dat, Smiley a vorbit despre filmul Ramon, dar și despre rolul pe care-l interpretează colegul și prietenul său, Pavel Bartoș. Cântărețul a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Noi ne-am distrat făcându-l, sper ca voi să vă distrați văzând ce am făcut noi. Ceea ce a creat Pavel aici e un personaj istoric, nu istoric în sensul că e un personaj istoric, dar care ar putea să devină un personaj în cinematografie, ar putea să declanșeze o serie de filme cu Ramon”, a precizat soțul Ginei Pistol.

Citește și Ce pregătește Pavel Bartoș, după succesul înregistrat de „Ramon”: „Am în plan o altă comedie, cu totul alt tip de comedie”. Dezvăluiri despre proiectul inedit VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *