Vestea momentului despre Cătălin Bordea. A postat chiar el imaginea, la nici o lună de la divorț. Fanii sunt uluiți

Cătălin Bordea a decis că vrea o schimbare după divorț

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți de la noi din țară. Acesta a fost căsătorit cu Livia, însă după mai bine de 10 ani de relație cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, la nici o lună de la divorț, actorul a luat o decizie extrem de importantă. Imaginea postată de el pe Instagram vorbește de la sine!

Cătălin Bordea, decizie radicală după divorț. Ce imagine a postat actorul pe Instagram?

În ultima perioadă, Cătălin Bordea a avut parte de schimbări importante în viața lui, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. El a părăsit ”Xtra Night Show”, emisiunea la care era coprezentator.

Ulterior, a câștigat finala America Express 2023 alături de Nelu Cortea. Acum însă, fanii au aflat că actorul s-a despărțit de Livia, femeia cu care avea o relație de nu mai puțin de 11 ani de zile și cu care era căsătorit de 3 ani.

În urma acestor evenimente din viața sa, Cătălin Bordea a luat o decizie radicală. Concret, actorul s-a apucat de sală sau cel puțin asta a dat de înțeles pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat o imagine cu câteva proteine și batoane proteice. Astfel, Cătălin Bordea arată că are de gând să se axeze mai mult pe el și pe felul în care arată.

Citește și Cătălin Bordea și-a revenit repede după divorț. Cu cine a înlocuit-o pe Livia, imaginile spun totul!

Catalin Bordea s-a apucat de sala
Imaginea postata pe Instagram de Catalin Bordea

Cătălin Bordea a confirmat separarea de Livia

După ce au circulat mai multe zvonuri în presă despre o posibilă separare între Cătălin Bordea și Livia, iată că actorul a confirmat vestea tristă. Comediantul a recunoscut că s-a despărțit de brunetă în mediul online, unde a scris un mesaj chiar în ziua în care a semnat actele de divorț.

”Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele.

Mulțumesc”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram.

Citește și Motivul real pentru care Cătălin Bordea și Livia ar fi divorțat. S-a aflat acum!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *