Vica Blochina, imagine rară cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Cât de mult a crescut Edan

Iată cum arată în prezent tânărul!

Extrem de activă în mediul online, Vica Blochina și-a surprins, recent, prietenii virtuali cu o postare emoționantă. Blondina a distribuit pe rețelele sociale o imagine rară cu fiul ei, Edan. În vârstă de 17 ani, adolescentul locuiește cu tatăl lui, Victor Pițurcă, dar relația sa cu cea care i-a dat viață rămâne una specială și profundă. Iată cum arată în prezent tânărul!

Cea mai recentă imagine cu Edan. Cât de mare a crescut fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă

Vica Blochina este, fără doar și poate, una dintre cele mai active vedete de pe rețelele sociale. Deseori, blondina postează fotografii din vacanțe sau de la petrecerile la care participă.

Însă, de data aceasta, ea și-a surprins în cel mai plăcut mod fanii. Mai exact, vedeta a postat o imagine cu ființa pe care o iubește cel mai mult din lume, cu nimeni altul decât fiul ei de 17 ani.

Cum arată în prezent tânărul

Recent, cei doi, mamă și fiu, au luat masa împreună, iar Vica Blochina a profitat de moment și l-a fotografiat pe băiatul ei de care este foarte mândră. Vezi imaginea în galeria FOTO a acestui articol! După cum se poate observa, Edan a crescut destul de mult și în continuare seamnă foarte tare cu tatăl lui.

Chiar dacă Edan a ales să locuiască cu antrenorul, Vica Blochina a menționat în repetate rânduri cât de importantă este relația ei cu fiul său și cât de mult îl susține în toate deciziile lui.

Citește și Cum arată Vica Blochina, după ce și-a făcut 4 intervenții estetice în mai puțin de o săptămână. “Toate aceste proceduri au șters 10 ani”!

”A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea”

Într-o intervenție pentru emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis inima și a împărtășit emoțiile intense pe care le-a simțit în momentul în care Edan și-a exprimat dorința de a locui cu tatăl său.

Această schimbare a reprezentat o adevărată provocare pentru fosta dansatoare, care a trebuit să se adapteze și să înțeleagă nevoile fiului ei adolescent. ”Edan a fost totul pentru mine”, a mărturisit blondina cu lacrimi în ochi.

”Momentul în care s-a mutat la tatăl său a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. Nu am crezut că voi putea trece prin așa ceva. Am fost copleșită de gânduri negative și am simțit că am eșuat ca mamă.”, a mai precizat Vica Blochina.

Citește și Vica Blochina, mai îndrăzneață ca niciodată. A apărut doar în prosop, ipostazele fac ravagii FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *