Victor Vrînceanu a rupt tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu. Adevăratul motiv pentru care au pus punct relației la scurt timp după nașterea fiicei lor. ”Ea nu poate să suporte asta”

De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi? Jurnalistul a spus lucrurilor pe nume!

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au format un cuplu timp de aproape doi ani de zile, dar relația lor s-a încheiat la scurt timp după nașterea fiicei lor, micuța Venice-Victoria. Într-un interviu recent, jurnalistul a oferit detalii despre motivele care au dus la despărțire și a clarificat situațiile tensionate dintre ei.

Problemele au început înainte de America Express

Victor Vrînceanu a mărturisit că problemele dintre el și Andreea Antonescu au început să se manifeste încă înainte de participarea vedetei la emisiunea ”America Express”.

Cântăreața, temându-se că va fi înșelată în perioada cât va fi plecată, a dorit să pună capăt relației chiar înainte de a pleca. ”Mi-a spus că vrea să ne despărțim pentru că ea e sigură 100% că eu o voi înșela în perioada în care ea e în America Express și ea nu poate să suporte asta”, a declarat Victor Vrînceanu pentru Antena Stars.

Deși jurnalistul a încercat să-i schimbe părerea, subliniind că iubirea lor este puternică și că el avea două joburi care îi ocupau majoritatea timpului, Andreea Antonescu nu a fost convinsă.

Tensiunile și decizia de a încheia relația

După întoarcerea din America Express, tensiunile dintre cei doi nu s-au diminuat, ci dimpotrivă, au escaladat. Victor Vrînceanu a relatat că artista a fost cea care a decis să încheie relația.

”A zis că ea nu mai poate continua așa, și atunci i-am zis „ok, bine și eu”. Sincer, a fost o eliberare”, a spus jurnalistul.

Cu toate acestea, el a încercat să mențină o relație civilizată pentru binele fiicei lor, propunând chiar ieșiri împreună în parc pentru ca micuța Venice-Victoria să simtă prezența ambilor părinți.

Comunicarea și încercările de a petrece timp cu fiica sa

Victor Vrînceanu a subliniat că, în ciuda despărțirii, a dorit să petreacă cât mai mult timp cu fiica sa. Cu toate acestea, a întâmpinat dificultăți în acest sens, Andreea Antonescu fiind reticentă în a permite întâlniri frecvente.

”Sub nicio formă. Între mine și ea nu mai poate fi ceva pe latura asta de de cuplu, exclus, dar am încercat nu să fim împreună, dar să fim civilizați”, a explicat jurnalistul.

De asemenea, a menționat că, atunci când a cerut să o vadă pe fiica sa prin apel video, Andreea Antonescu i-a arătat doar imagini cu micuța jucându-se, fără a-i permite să interacționeze direct cu ea.

Citește și Ce s-a întâmplat între Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după America Express: “Suntem foarte bine, dar separat”!

Mai există vreo șansă de împăcare pentru cei doi?

În încheiere, Victor Vrînceanu a declarat că nu vede nicio posibilitate de reconciliere pe plan romantic cu Andreea Antonescu, dar speră să poată construi o relație părintească sănătoasă pentru binele fiicei lor.

El rămâne optimist că, în timp, vor putea ajunge la o înțelegere care să permită micuței să beneficieze de prezența ambilor părinți în viața sa.

Citește și Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre: “Nu mai am nici casete!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *