Victoria Răileanu a făcut tot posibilul ca fiul ei să nu vadă nici măcar o secvență cu ea din filmul „Taximetriști”. „Cred că m-ar certa mult” VIDEO EXCLUSIV

"Aștept rolul ăla de mamă perfectă"

Victoria Răileanu este, înainte de toate rolurile pe care le interpretează, mama unui băiețel în vârstă de aproape 8 ani. Astfel că are grijă să își aleagă cu grijă proiectele, sau să încerce ca fiul ei, Carol, să nu aibă acces la toate aparițiile ei. Victoria Răileanu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO. ro că, cel puțin, la filmul ”Taximetriști” a avut grijă ca micuțul să nu vadă nici măcar o singură secvență cu ea. Va compensa însă la filmul ”Klaus și Barroso”, care se anunță a fi un film fără nici măcar o înjurătură.

”Veneau cursanții mei de la Academie și erau bucuroși că ei au văzut Taximetriști”

Filmul ”Taximetriști” a avut un real succes atât în cinematografe, cât și în mediul online, în momentul în care a apărut pe platformele de streaming. Chiar dacă a fost aspru criticat pentru că s-a folosit un limbaj obscen, filmul a fost vizionat chiar și de minori, sub ochii părinților. Acest lucru nu i-a părut tocmai ok Victoriei Răileanu, care susține că a fost șocată că multe fragmente din lungmetraj au devenit virale în spațiu virtual.

”Imaginează-ți că veneau cursanții mei de la Academie, care sunt minori, sau chiar foarte mici, de 10-12 ani și erau foarte bucuroși că ei au văzut ”Taximetriști” pe Netflix. I-am certat. I-am întrebat de ce s-au uitat, unde erau părinții lor. Îmi spuneau că părinții erau lângă ei, pe canapea, se uitau toți”, ne-a povestit actrița.

Citește și: Ce a observat Victoria Răileanu în caietul fiului său, care este în clasa a III-a: „Eram șocată” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, șocul ei a fost cu atât mai mare atunci când a văzut că acele scene cu limbaj licențios sau acțiuni de violență domestică au făcut-o mult mai cunoscută decât multe din proiectele în care a jucat de-a lungul timpului, care nu au fost deloc puține la număr.

”Mai veneau la mine cu filmările de pe Tik Tok care deveniseră virale, eu pe vremea aia nici nu aveam Tik Tok, și îmi arătau că sunt celebră. Le spuneam că aș vrea să fiu celebră dar nu pe Tik Tok, ci pentru ceea ce fac, dar ok, pot să înțeleg și chestia asta”.

Victoria Răileanu are noroc că fiul ei nu este interesat foarte tare de munca ei

Spre norocul ei, Carol nu este foarte preocupat de cariera mamei sale, nefiind atras de o carieră artistică. Însă, chiar și în aceste condiții, Vicky Răileanu a încercat pe cât de mult a putut să-l ferească pe Carol de tot ce a înseamnat filmul „Taximetriști”.

”Pe fiul meu nu l-am lăsat să se uite. Doamne, nu! Cred că m-ar certat atât de mult pentru că el numai dacă aude un ”băi”, ”măi”, ceva light, imediat este primul justițiar care zice că nu este frumos. Că, na, îmi mai scapă și mie ceva foarte light, că sunt foarte atentă de față cu el cum vorbesc și imediat mă ceartă”, ne-a mai declarat Victoria Răileanu.

Nu doar limbajul ”colorat” din film a determinat-o pe actriță să ia acestă decizie, căci Carol este la vârsta la care înțelege să facă diferența între o vorbă frumoasă și o înjurătură, ci mai mult datorită posturii în care era pusă prin intermediul poveștii din film.

”Așa că nu l-am lăsat să se uite la ”Taximetriști”. În primul rând pentru că eu sunt, dincolo de cum vorbesc, pusă într-o situație de violență domestică și nu aș vrea să mă vadă deloc în această situație, dar la Klauss și Barroso vreau să-l iau cu mine la premieră”.

Citește și: Victoria Răileanu scrie un prim scenariu de film. „Nu am niciun orgoliu să-l fac doar din banii mei, vreau doar să-l văd făcut” VIDEO EXCLUSIV

Actrița va compensa însă cu următorul ei film, ”Klaus și Barroso”, acolo unde va intepreta un rol cu totul diferit față de ce a avut în ”Taximetriști”. În ultima vreme a avut apariții în seriale de acțiune sau în lungmetraje unde a interpretat tipologii cu care nu se aseamănă absolut deloc, așa că în momentul de față își dorește și un proiect în care să aibă un rol mai ”liniștit”, în care să poată veni cu fiul ei la filmări fără nici cea mai mică problemă.

”Aștept rolul ăla de mamă perfectă. Chiar așa vrea și un astfel de rol, de ce nu?”, a mai completat amuzată Victoria Răileanu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *