Victoria Răileanu a născut. ”Suntem cei mai fericiți din lume”. Prima fotografie cu fetița ei, care a primit un nume special

Actrița a adus pe lume o fetiță

Scris de: Daoud Andra

18 Jun. 2024

La 35 de ani, actrița Victoria Răileanu a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a publicat prima imagine cu ea pe Instagram, acolo unde a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru micuță.

Vichi Răileanu a devenit mamă de fetiță

Este bucurie mare în familia actriței Victoria Răileanu, după ce aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil. Artista a născut o fetiță, iar soțul ei și fiul său mai mare sunt în culmea fericirii. Vichi a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și primul selfie în noua formulă.

Vezi și: Reacția neașteptată a fiului Victoriei Răileanu când a văzut-o roșcată. „Abia aștepta să mă vopsesc înapoi blondă” VIDEO EXCLUSIV

Proaspăta mămică s-a fotografiat chiar pe patul de spital, cu bebelușul la piept și cu soțul ei. Cu această ocazie, actrița a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru fiica ei: Maria. ”Suntem cei mai fericiți din lume. Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris ea, în dreptul fotografiei.

Printre cei care s-au grăbit să o felicite pentru naștere se numără fani, dar și colegi de breaslă. Adela Popescu, Ioana Ginghină, Anca Dinicu, Olimpia Melinte, Dana Rogoz, Codin Maticiuc sau Monica Bîrlădeanu i-au lăsat comentarii la fotografie.

Victoria Răileanu a născut. ”Suntem cei mai fericiți din lume”
Vichi Răileanu și fiul ei, Carol

Cum a ales numele fetiței

Victoria Răileanu și-a dorit încă de la început să îl implice pe fiul ei în această experiență și să îl pregătească pentru venirea pe lume a surioarei lui. Astfel, l-a rugat pe Carol să îi sugereze nume de copii, înainte să îi spună că este însărcinată. Așa a și ales numele Maria și i-a spus pe nume fetiței din burtică încă de la început, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru EGO.ro.

”Eu știam că sunt însărcinată, dar nu îi spusesem lui încă și i-am zis să căutăm niște nume. I-am zis să intre pe Google și să îmi caute. A găsit un link cu nume interesante și era cu nume de băiat. Stătea și citea, eram în mașină și mi-a propus Boris, apoi Castor. A mai venit cu ideea de Damian. Era nume rar, dar în familia mea îl am pe tatăl meu Damian, pe fratele meu Damian și fiul lui frate-miu este tot Damian.

Vezi și: Cum este trecută Victoria Răileanu în buletin, de fapt: “O luptă pe care o duc din liceu”. De ce lumea nu o strigă pe numele real VIDEO EXCLUSIV

Am zis că nu este un nume rar pentru noi, este un nume foarte uzual, mult prea uzual. Acum nu mai vine cu idei de nume. Știe cum o cheamă. Eu nu o să vă zic cum o cheamă. În plus noi i-am zis de la început pe nume și atunci nu a mai avut nicio șansă să vină cu alte nume”, spunea Victoria Răileanu, pentru EGO.ro, în urmă cu câteva luni.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *