Victoria Răileanu este însărcinată. Actrița și-a afișat burtica de gravidă, primele imagini

Vestea momentului în showbizul românesc! Actrița Victoria Răileanu este însărcinată. Aceasta a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale, în care își mângâie burtica.

Victoria Răileanu va deveni mămică pentru a doua oară

Fericire mare pentru Victoria Răileanu! Celebra actriță este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a dat vestea pe internet, prin intermediul unui clip. În filmare, aceasta apare într-o rochie roșie mulată care îi evidențiază burtica de gravidă (Vezi imaginile în GALERIA FOTO).

Victoria Răileanu (34 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din generația nouă. Ea a jucat în multe filme și seriale de succes, cum ar fi „Vlad”, iar acum se poate mândri cu o carieră înfloritoare.

Deși majoritatea fanilor o cunosc de pe micile ecrane, puțini știu detalii despre viața personală și familia actriței. Ei bine, Victoria Răileanu a fost căsătorită cu Conrad Mericoffer, căruia i-a dăruit un băiețel, pe nume Carol.

Din păcate pentru copil, vedeta și tatăl lui au divorțat în urmă cu trei ani, iar ea a început o nouă poveste de dragoste. În plus, Victoria s-a logodit la Paris cu alesul inimii sale, Adrian Ștefănescu, declarându-se o femeie împlinită. Apoi s-au căsătorit civil în Grecia.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au cunoscut în urmă cu doi ani, pe una dintre cele mai populare aplicații de întâlniri online și a fost dragoste la prima vedere. Ulterior, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa actriță în orașul iubirii, Paris.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile? Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble ??”, a transmis vedeta atunci.

Cine este Adrian Ștefănescu, de fapt

Cel de-al doilea soț al Victoriei Răileanu este specialist în publicitate, pasionat de cultură și un romantic incurabil. Adrian Ștefănescu a făcut-o pe actriță să iubească din nou după divorțul de actorul Conrad Mericoffer. Momentul despărțirii de primul soț a fost destul de greu pentru vedetă, care a mărturisit că a suferit de depresie.

Citește și Victoria Răileanu a făcut tot posibilul ca fiul ei să nu vadă nici măcar o secvență cu ea din filmul „Taximetriști”. „Cred că m-ar certa mult” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *