Vlăduța Lupău a născut! Adi Rus a publicat prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele acestuia

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată pe data de 6 august

Vlăduța Lupău a născut. Celebra cântăreață a devenit mama unui băiețel perfect sănătos în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe data de 6 august 2022. Adi Rus, soțul artistei, a publicat prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit și ce nume au ales pentru acesta.

Vlăduța Lupău a născut. Prima imagine cu bebelușul

Adi Rus s-a fotografiat cu bebelușul în brațe și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. De asemenea, acesta a dezvăluit și faptul că el și Vlăduța au ales numele Iair pentru micuțul lor.

“Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat si te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022

Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.

O sa te învăț un singur lucru să ai frica doar de Dumnezeu în viață asta si să te rogi Lui.

Rus Iair, ești BINECUVÂNTAREA MEA!

PS: a fost dragoste la prima vedere🙏🏻❤️ @vladutalupau te iubim cel mai mult, mama eroina⭐️”, a scris Adi Rus pe rețelele de socializare.

Adi Rus și fiul său și al Vlăduței Lupău
Adi Rus și fiul său și al Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău: „Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei”

Vlăduța Lupău a publicat mai multe fotografii cu ea și cel mic. Artista a continuat scrisoarea către fiul ei și a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna si pentru totdeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami! ❤️”, a scris Vlăduța.

Vlăduța Lupău a devenit mamă
Vlăduța Lupău a devenit mamă

De unde provine numele Iair, ales de Vlăduța și Adi pentru băiețelul lor

Potrivit religiei, Iair este pedagog al părinților care-și iubesc copiii.

“Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica. Isus îi spune că fiica lui Iair nu a murit, ci doarme. Când Isus o învie pe fetița de 12 ani, durerea sfâşietoare a părinţilor ei se transformă într-o bucurie fără margini”, este povestea lui Iair.

Vlăduța Lupău, despre concediul de după naștere

Vlăduța Lupău declara în urmă cu câteva luni că nu știe ce este concediul și probabil își va relua activitatea cât mai curând după ce o să nască. Artista își dorește să revină la cântări la scurt timp după ce băiețelul ei și al lui Adi Rus vine pe lume, dacă totul este în regulă atât cu ea, cât și cu cel mic.

“Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând (râde), voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos! În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare!”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *