Vremea a luat-o razna în toate colțurile lumii. Dragoș Dolănescu, îngrozit de condițiile meteo din Costa Rica: ”Uraganul Bonnie a făcut ravagii, a distrus nordul țării”. Prin ce trec alte vedete celebre EXCLUSIV

Ce spune însă fosta dansatoare Cornelia Patrichi, stabilită în Italia: ”Au fost și 39 de grade Celsius, e secetă mare”
Vremea a luat-o razna în toate colțurile lumii. Dragoș Dolănescu, îngrozit de condițiile meteo din Costa Rica: ”Uraganul Bonnie a făcut ravagii, a distrus nordul țării”. Prin ce trec alte vedete celebre EXCLUSIV

Nu numai în România vremea a luat-o razna, ci în toate colțurile lumii. Dacă, pe la noi, dar și în Italia, unde locuiește fosta dansatoare Cornelia Patrichi, temperatura ajunge chiar și la 40 de grade Celsius, aerul fiind practic irespirabil, iată că, în Costa Rica, unde e stabilit Dragoș Dolănescu, uraganul Bonnie a făcut ravagii în nordul țării. Cornelia Patrichi și Dragoș Dolănescu ne-au vorbit, cu îngrijorare, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre problemele cu care se confruntă, din punct de vedere meteorologic.

Cornelia Patrichi, stabilită în Italia, ne oferă sfaturi utile pentru zilele caniculare: ”Plimbări matinale, aer condiționat și haine din in”

Fosta mare dansatoare Cornelia Patrichi, văduva regretatului coregraf Cornel Patrichi, e stabilită în Toscana, în sudul Italiei. Ea susține, în exclusivitate pentru Ego, că atât de cald, ca în vara lui 2022, nu a mai fost de mulți ani:

”Locuiesc în Toscana, unde zilele acestea au fost și 39 de grade Celsius. E secetă și foarte cald, n-a mai fost așa din 2003. Ies din casă doar foarte de dimineață, pe la ora 8.00, avem aer condiționat în casă și încerc să folosesc cât mai puțină apă menajeră, pentru că e secetă mare. Mănânc salate, fructe, „pasta fredda”, o salată de paste. Beau multă apă, doar îmbuteliată, și evit alcoolul, poate, doar un pahar de prosecco rece. Nu-mi lipsesc pălăria și hainele de culoare deschisă, din in și din bumbac, la plimbările matinale. Cu căldură asta, cred că d-abia la toamnă mai revin în România”.

Cornelia Patrichi
Cornelia Patrichi se îmbracă vara doar în alb

Dragoș Dolănescu, despre situația din Costa Rica: ”A  plouat mult, a distrus zona din nordul țării”

Dacă în Italia nu se poate sta afară la orele amiezii, iată că, la celălalt capăt de lume, în Costa Rica, a plouat torențial și a fost vânt foarte puternic. Despre situația de acolo ne-a vorbit Dragoș Dolănescu:

”Am aflat că în România e foarte cald, dar pe la noi a trecut săptămâna trecută Uraganul Bonnie, a plouat mult de tot. A distrus zona din nordul țării. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu a murit nimeni, am fost foarte speriați”, ne-a spus el, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Dragoș Dolănescu
Dragoș Dolănescu locuiește în Costa Rica, unde este deputat

Cum se răcorește Dan Helciug, la București, unde azi se anunță 32 de grade Celsius

În România continuă să fie foarte cald. La București se anunță azi 32 de grade Celsius. Pentru a se mai răcori, Dan Helciug și soția lui, Elena, regizor de profesie, au deja ritualul lor:

”Pe lângă aerul condiționat, Dan și-a cumpărat un umidificator în formă de cub, în care bagă gheață și uleiuri esențiale. Seara stăm pe terasa casei, lângă dud și admirăm luna, noaptea e răcoare, bem limonadă. Eu mai beau și cafea decofenizată. Oricum, Dan a slăbit cam 10 kg, așa că nu mai simte căldura, ca în alți ani”, ne-a declarat Elena Helciug. Dan însă mai alege să se răcorească și cu o bere rece, la terasă.

Dan Helciug
Dan Helciug se răcorește cu bere, la terasă

Aida Parascan, fosta câștigătoare MasterChef, ne recomandă multe fructe proaspete, plimbări la munte și doi litri de apă pe zi

Aida Parascan, fosta câștigătoare MasterChef, ne recomandă mâncare ușoară și multă apă, pentru a evita deshidratarea. Dar, și vacanțele la munte, la aer curat:

”Pentru această vreme caniculară, recomand salatele și fructele proaspete, pepenele, merele, perele, au multă apă. Plus să bem cel puțin 2 litri de apă. Eu însă nu stau în casă. Am nevoie de oxigen, așa că prefer să stau în natură, la munte”, ne-a spus ea, pentru Ego.ro.

Aida Parascan
Aida Parascan preferă plimbările la munte

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *