Vreți să fiți în centrul atenției, la petreceri? Claudia Preduca, make-up artist, ne învață cum să realizăm un machiaj de seară îndrăzneț: „Putem folosi culori vibrante. Și un ruj negru”. EXCLUSIV

”Dacă vrem să fim “safe” un smokey eyes negru ne salvează”
Vreți să fiți în centrul atenției, la petreceri? Claudia Preduca, make-up artist, ne învață cum să realizăm un machiaj de seară îndrăzneț: „Putem folosi culori vibrante. Și un ruj negru”. EXCLUSIV

Sezonul petrecerilor, evenimentelor și nunților este în toi, ca să nu mai spunem de distracțiile pe care le găsesc numeroși români atunci când se află în vacanță. Avem nevoie de un machiaj de efect pentru astfel de ocazii, care să ne scoată din anonimat și să ne pună în evidență trăsăturile. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a oferit câteva sfaturi de aur pentru un machiaj de seară perfect și cu impact. Ce trucuri ne oferă și care sunt greșelile pe care trebuie să evităm.

Claudia Preduca, make-up artist: „Nu cred că există vreun produs de care ar trebui să ne ferim la machiajul de seară”

Cele mai timide, care vor să meargă pe un machiaj de efect, însă fără să riște, pot aborda un smokey eyes pentru a se asigura că sunt pregătite pentru un eveniment. Totuși, există și variante cu numeroase culori vibrante, care ne vor pune în valoare într-un mod deosebit. Claudia Preduca, make-up artist, este de părere că nu ar trebui să ne ferim de vreun produs atunci când vine vorba de machiajul de seară.

De asemenea, printre greșelile pe care le facem se poate numără faptul că ne este frică să riscăm. Putem să ne folosim de mai multe culori sau texturi pentru a obține un machiaj reușit, cu care să impresionăm. Make-up artistul a punctat că începe mereu cu machiajul ochilor atunci când face un astfel de look, iar trucul o să ajute multe persoane.

Ego.ro: Bună, Claudia! Care sunt cele mai potrivite culori pe care le putem aborda pentru un machiaj de seară?

Claudia Preduca: Dacă vrem să ieșim din tipar putem folosi culori vibrante, dar dacă vrem să fim “safe” un smokey eyes negru ne salvează.

Ce trucuri are pentru machiajul de seară

Ce trucuri ai tu când realizezi un astfel de machiaj?

Claudia Preduca: Pentru machiajul de seară, mereu încep cu ochii și apoi tenul. Fac asta deoarece la un machiaj de seară folosim culori, negru și diferite texturi precum sclipiciul sau pigmenții care pot avea fall out pe ten. Ca să evit acest lucru, mereu încep cu ochii.

Ce recomandări ai pentru machiajul de seară?

Claudia Preduca: Cum am spus mai sus, cel mai safe machiaj este smokey eyes negru și, de ce nu, poate și un ruj negru. Dar putem realiza orice tip de machiaj.

De ce produse ar trebui să ne ferim?

Claudia Preduca: Nu cred că există vreun produs de care ar trebui să ne ferim la machiajul de seară.

Cum să facem ca acest machiaj să reziste mai mult?

Claudia Preduca: Spray-ul de fixare este cel care ajută la rezistența oricărui tip de machiaj.

Ce greșeli putem să facem: „Ar trebui să încercăm mai multe tipuri de machiaj, mai multe culori, mai multe texturi”

Ce greșeli trebuie evitate la machiajul de seară?

Claudia Preduca: Singura greșeală este poate că suntem prea timizi, ar trebui să încercăm mai multe tipuri de machiaj, mai multe culori, mai multe texturi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *